*21η αγωνιστική

*Στον Α’ γύρο: Τέπλιτσε – Παρντούμπιτσε 0-1

*3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Under 2,5

*Μόνο νίκες μετράει η Παρντούμπισε στα εντός απέναντι στην Τέπλιτσε (4-0-0).

ΠΑΡΝΤΟΥΜΠΙΤΣΕ

Προηγούμενο ματς: Σε εξ’ αναβολής παιχνίδι μεσοβδόμαδα, πέρασε εύκολα από την έδρα της Καρβίνα με 0-3. Άνοιξε το σκορ στο 24′, ενώ δύο απανωτά γκολ στην επανάληψη (75′, 76′), διαμόρφωσα και το τελικό αποτέλεσμα. Στο 83′ η αντίπαλος έμεινε και με δέκα παίκτες.

Μπήκε φουριόζα στις επίσημες υποχρεώσεις της για το 2024, καθώς στα δύο παιχνίδια που έχει δώσει ως τώρα έχει καταφέρει να πανηγυρίσει ισάριθμες νίκες, και μάλιστα εκτός έδρας. Μετά το μεγάλο διπλό στην Σλοβάτσκο, έκανε εξαιρετική εμφάνιση στην Καρβίνα και έδειξε πως στην καλή της μέρα, έχει δυνατότητες.

Πήρε καλή διαφορά από τις θέσεις του απευθείας υποβιβασμού, ενώ βρίσκεται στο -2 από την πρώτη δεκάδα.Εξέτισαν και επιστρέφουν οι Μουκβέλε και Μάρες, ενώ τραυματίας παραμένει ο Σίχρα. Τιμωρημένος ο καλός επιθετικός Κρομπότ.

Παρντούμπιτσε Στατιστικά

*5/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΤΕΠΛΙΤΣΕ

Προηγούμενο ματς: Πήρε σημαντική νίκη με 2-1 απέναντι στην Ζλιν εντός έδρας, την προηγούμενη αγωνιστική. Άνοιξε το σκορ στο 36′, ισοφαρίστηκε στο 59′, αλλά κατάφερε να ανακτήσει άμεσα το προβάδισμά της (62′), το οποίο και διατήρησε ως το τέλος.

Εξαιρετικό αποτέλεσμα στην επιστροφή της στην δράση, αφού ήθελε μόνο την νίκη στο παιχνίδι με την Ζλιν, προκειμένου να διατηρηθεί εκτός πλέι άουτ. Ήταν ανώτερη της αντιπάλου της ειδικά στο κομμάτι της αποτελεσματικότητας, που έτσι και αλλιώς αποτελεί το μεγάλο της ατού την φετινή σεζόν.

Έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των τριών αγώνων δίχως νίκη στο πρωτάθλημα (0-1-2). Εξέτισε και επιστρέφει ο Κριστιάν, τραυματίες οι Γιουκλ, Ράντοστα και Χάβελκα. Αμφίβολος ο Χάλουπεκ.

Τέπλιτσε Στατιστικά

*5/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

ΠΑΡΝΤΟΥΜΠΙΤΣΕ – ΤΕΠΛΙΤΣΕ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ