*21η αγωνιστική

*Στον Α’ γύρο: Σέσκε Μπουντεγιόβιτσε – Γιάμπλονετς 1-2

*6/8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Over 2,5

*4/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με goal/goal

*Απόλυτα ισορροπημένη η πρόσφατη μεταξύ τους προϊστορία (4-2-4).

ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με οδυνηρό τρόπο από την Σλάβια Πράγας εκτός έδρας (4-3) την περασμένη αγωνιστική. Έμεινε πίσω στο σκορ τρεις φορές (!) στο πρώτο ημίχρονο (3′, 11′, 24′), αλλά κατάφερε να απαντήσει σε όλες (5′, 14′, 48′). Όλα έδειχναν ισοπαλία, ωστόσο ένα γκολ του Γιουρέτσκα σε νεκρό χρόνο έδωσε την νίκη στην Σλάβια (90+7′).

Συγκινητική η εικόνα της στην έδρα της Σλάβια, ήταν κοντά σε ένα μεγάλο αποτέλεσμα, ωστόσο λύγισε στο φινάλε και έμεινε με άδεια χέρια. Βελτιωμένη επιθετικά, στην αρχή της σεζόν παρουσιάστηκε αρκετά αδύναμη στο κομμάτι του σκοραρίσματος αλλά αυτό πλέον έχει αλλάξει.

Παραμένει κοντά στις θέσεις του απευθείας υποβιβασμού (+5), ενώ παράλληλα συμπλήρωσε τρία παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-1-2). Εξέτισε ο Ουρτάδο, τραυματίες οι Κρούλιχ, Σούτσεκ και Αλεγκέ. Αμφίβολος ο Στέπανεκ.

Γιάμπλονετς Στατιστικά

*5/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*7/8 τελευταία επίσημα παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΣΕΣΚΕ ΜΠΟΥΝΤΕΓΙΟΒΙΤΣΕ

Προηγούμενο ματς: Εμφατική νίκη με 3-0 απέναντι στην Μπάνικ Οστράβα εντός έδρας, την περασμένη αγωνιστική. Ένα «καυτό» τέταρτο στις αρχές της επανάληψης, ήταν αρκετό για να δώσει την νίκη στην γηπεδούχο (56′, 66′, 69′).

Μπορεί να ταλανίζεται από πάρα πολλά προβλήματα, τόσο αγωνιστικά όσο και διοικητικά, παρόλα αυτά κατάφερε να κερδίσει με άκρως πειστική εμφάνιση την Μπάνικ Οστράβα. Ενδεχομένως ήταν η καλύτερή της εμφάνιση από την αρχή της χρονιάς. Δεν ξεκόλλησε βέβαια από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, ωστόσο ισοβαθμεί πλέον με την Ζλιν.

Τραυματίες οι Χούμπινεκ, Κούντεκ, Ντεγιάνοβιτς και Ζάγιτς. Απέκτησε μέσα στην εβδομάδα του Μπράντνερ και Μάγκνελακ, ενώ αποχώρησε ως δανεικός ο νεαρός Χόρα.

Σέσκε Μπουντεγιόβιτσε Στατιστικά

*4/5 τελευταία επίσημα παιχνίδια της έληξαν με N/G

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ – ΣΕΣΚΕ ΜΠΟΥΝΤΕΓΙΟΒΙΤΣΕ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ