* 22η αγωνιστική

* Under 2.5 τα 7/10 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Στο 1ο γύρο (17/09): Γκιμαράες – Πορτιμονένσε 1-2

ΠΟΡΤΙΜΟΝΕΝΣΕ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (3-0) από την Εστρέλα Αμαδόρα. Με αυτογκόλ (6’) άνοιξε κι έκλεισε (25’) το σκορ, ενδιάμεσα ο Ζαμπά (13’) έκανε το 2-0.

Απογοητευτική η εμφάνιση των “αλβινέγκρος” την προηγούμενη Παρασκευή στο “εξάποντο” της Αμαδόρα, δεν ήταν έτοιμοι ψυχολογικά για το παιχνίδι και γνώρισαν πολύ εύκολα την 6η ήττα στα 8 τελευταία παιχνίδια τους.

Η Εστρέλα έχασε πλάγιο τετ α τετ πριν προηγηθεί σε αναμπουμπούλα από κόρνερ, δευτερόλεπτα αργότερα. Εκτέθηκε η άμυνα της Πορτιμονένσε με μπαλιά στο χώρο για το γρήγορο 2-0 και σε νέο κόρνερ ο κίπερ Νακαμούρα αντί να μπλοκάρει μία εύκολη εκτέλεση την έστειλε στα δίχτυα του για το 3-0! Είχε κι άλλες στιγμές στο transition η Εστρέλα πριν το ημίχρονο, μετά από αυτό έκανε διαχείριση, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μία φλύαρη κατοχή.

“Υπήρξαν παιχνίδια στα οποία τα ατομικά λάθη μας στέρησαν την ευκαιρία να αγωνιστούμε για το αποτέλεσμα και αυτό δεν μπορεί να συμβεί. Σε αυτό το επίπεδο, έχει υψηλό κόστος. Επομένως, πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί και πιο συγκεντρωμένοι.” δήλωσε ο κόουτς Σέρτζιο, ο οποίος αναμένεται να αλλάξει τερματοφύλακα.

Επέστρεψε από τον τραυματισμό του στο προηγούμενο ο βασικός Αλεμάο (στόπερ), επιστρέφει σήμερα από τιμωρία κι ο Γκούγκα (δεξί μπακ). Αντιθέτως, παραμένουν εκτός οι τραυματίες Εστρέλα (μέσος), Κάμπος (εξτρέμ), Μοντέιρο (φορ).

ΠΟΡΤΙΜΟΝΕΝΣΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 5/8 τελευταία παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 4/6 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία (2-2) με την Μπενφίκα. Με πέναλτι του Τιάγο Σίλβα (35’) και Αντρέ Σίλβα (61’) προηγήθηκε δις η Γκιμαράες, η οποία στο 64’ έμεινε με 10 παίκτες. Ο Ράφα Σίλβα (40’) ισοφάρισε αρχικά και ο Καμπράλ (90’) διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Την περασμένη Κυριακή επιβεβαίωσε την αγωνιστική της υγεία και την αυτοπεποίθηση που έχει το γκρουπ, αλλά στο τέλος δεν κατάφερε να πετύχει μία ακόμη σπουδαία νίκη μπρος στο κοινό της κι έχασε την ευκαιρία να μειώσει σε απόσταση βολής από τις θέσεις για το επόμενο Champions League!

Το ‘πε και το ‘κανε ο κόουτς Πατσέκο, έπαιξε στα ίσια την Μπενφίκα και η ομάδα του ήταν πιο επικίνδυνη για μία ώρα αγώνα. Μέχρι να μείνει με 10 παίκτες και να οδηγηθεί σε παθητικό παιχνίδι για να υπερασπιστεί το προβάδισμα. Παρά τη νεροποντή που έκανε βαρύ τον αγωνιστικό χώρο, η Βιτόρια είχε ταχύτητα στην ανάπτυξή της, απείλησε πριν προηγηθεί από την άσπρη βούλα και δεν πτοήθηκε από την “κρύα” ισοφάριση των “αετών” στο κλείσιμο του ημιχρόνου.

Οι “Silvas”, Ζότα και Αντρέ, συνδυάστηκαν για ακόμη μία φορά στο 2-1, αλλά δευτερόλεπτα μετά την σέντρα ο στόπερ της ξέφυγε σε τάκλιν για να αποβληθεί. Ο Ζότα Σϊλβα έχασε τετ α τετ στο κομμάτι του αριθμητικού μειονεκτήματος και η Μπενφίκα δεν είχε καθαρή ευκαιρία πέραν της κεφαλιάς για το 2-2.

“Αυτή η ομάδα παίζει πάντα για να κερδίζει και όταν δεν κερδίζουμε στεναχωριόμαστε. Στο τελευταίο παιχνίδι, λόγω της απόδοσης που είχαμε, αξίζαμε τους τρεις βαθμούς. Η κατάταξη της Πορτιμονένσε δεν ανταποκρίνεται στην ποιότητα της ομάδας και του προπονητή της. Κέρδισαν στην έδρα μας, έχουν μια δυνατή ομάδα, με ενδιαφέροντες παίκτες, ειδικά μπροστά.” δήλωσε ο κόουτς Πατσέκο.

Με δύο κομβικές απουσίες η αποστολή για το Πορτιμάο, είναι τιμωρημένοι ο βασικός στόπερ Μπορέβκοβιτς και ο ποιοτικότερος του συνόλου Ζότα Σίλβα (εξτρέμ). Λίγες οι πιθανότητες να επιστρέψει ο βασικός κίπερ Βαρέλα, ερωτηματικά οι στόπερ Βιγιανουέβα, Τουνκάρα.

ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 4/7 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα

Πορτιμονένσε – Γκιμαράες στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ