*25η αγωνιστική

*Σε προηγούμενους γύρους: Άνναν – Στέρλινγκ Άλμπιον 3-0, Στέρλινγκ Άλμπιον-Αννάν 1-1

*15/21 over 2,5 στα μεταξύ τους παιχνίδια σε αυτή την έδρα.

ΑΝΝΑΝ

Προηγούμενο ματς: Η Αννάν έχασε 2-1 εκτός έδρας από την Αλόα με γκολ που δέχθηκε από τον Σαμόν στο 85ο λεπτό. Νωρίτερα είχε βρεθεί να χάνει από τέρμα του Γουέιλς (6’), πριν ισοφαρίσει με τον Σμιθ στο 68’.

Η Αννάν ηττήθηκε με 2-1 εκτός έδρας από την Αλόα, χωρίς να είναι χειρότερη αγωνιστικά από την αντίπαλο της, κάτι που κάνει κάθε ανάλογη ήττα να πονάει περισσότερο.

Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα της στα έξι τελευταία παιχνίδια, αμφότερες από την ίδια αντίπαλο (!), με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες στις υπόλοιπες αναμετρήσεις.

Μετά την τιμωρία του Εδιμβούργου, είναι πάντα στην ένατη θέση που οδηγεί στα play off παραμονής, στο +15 από την ουραγό που υποβιβάζεται απευθείας, αλλά πλέον στο -7 από την όγδοη που εξασφαλίζει παραμονή.

Αννάν Στατιστικά

*13/15 G/G στα τελευταία παιχνίδια της.

*14/17 over 2,5 εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ

Προηγούμενο ματς: Η Στέρλινγκ Άλμπιον έχασε 1-0 εκτός έδρας από την Αλόα, με ένα τέρμα του Στίβεν στο 54ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η Στέρλινγκ Άλμπιον έχασε με 1-0 εκτός έδρας από την Αλόα, δεύτερη συνεχόμενη ήττα, τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη. Ειδικά μακριά από την έδρα της έχει οκτώ ήττες στους 11 πιο πρόσφατους αγώνες της.

Βρίσκεται στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μείνει αρκετά πίσω, στο -8 συγκεκριμένα, από την πρώτη τετράδα και τις θέσεις που οδηγούν στα play off για την άνοδο.

Ταυτόχρονα βρίσκεται στο +7 από την ένατη θέση που οδηγεί στα play off για την παραμονή. Και έχει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας.

Στέρλινγκ Άλμπιον Στατιστικά

*5/6 N/G στα τελευταία παιχνίδια της

*11/14 N/G εκτός έδρας

Αννάν – Στέρλινγκ Άλμπιον στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ