*17η αγωνιστική

*Νωρίτερα στη σεζόν: Γουέστερν Γιουνάιτεντ-Νιουκάστλ Τζετς 0-1, Νιουκάστλ Τζετς-Γουέστερν Γιουνάιτεντ 2-0

*9/12 under 2,5 στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Προηγούμενο ματς: Η Γουέστερν Γιουνάιτεντ έχασε 2-0 εκτός έδρας από την Γουέλινγκτον Φίνιξ, με δύο γκολ που δέχθηκε στις αρχές κάθε ημιχρόνου από τον Πένιγκτον, στο 3’ και στο 47’. Ενδιάμεσα έχασε μία μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει, έχοντας δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Ακόμη μία ήττα για την Γουέστερν Γιουνάιτεντ, αυτή τη φορά με 2-0 εκτός έδρας από την Γουέλινγκτον Φίνιξ, δηλαδή στη Ν. Ζηλανδία. Αυτό ήταν το έβδομο σερί παιχνίδι που δεν κερδίζει, με πέντε ήττες σε αυτό το διάστημα, συνεχίζοντας την πολύ άσχημη πορεία της και στο φετινό πρωτάθλημα.

Έφερε ισοπαλία στο τελευταίο παιχνίδι της εντός έδρας, αλλά γενικώς έχει μόνο μία νίκη στο γήπεδό της, εκεί που θα παίξει και σήμερα, δύο συνολικά στο πρωτάθλημα, με 11 ήττες σε 15 παιχνίδια! Όλα αυτά, για την ομάδα που πριν δύο χρόνια κατέκτησε τον τίτλο!

Παραμένει ουραγός, έχοντας μείνει αρκετά πίσω, στο -15 συγκεκριμένα, από την πρώτη εξάδα που θα διεκδικήσει τον τίτλο μέσω play off, έχοντας τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας.

Γουέστερν Γιουνάιτεντ Στατιστικά

*4/7 G/G μαζί με over 2,5 εντός έδρας

*6/9 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΤΖΕΤΣ

Προηγούμενο ματς: H Νιουκάστλ έφερε 3-3 εκτός έδρας με την Γουέστερν Σίδνεϊ, παρόλο που έπαιξε για περίπου ένα ημίχρονο με παίκτη περισσότερο! Προηγήθηκε με τον Μπουχάγκιαρ μόλις στο πέμπτο λεπτό, αλλά βρέθηκε να χάνει με δύο τέρματα του Μπρουκ, στο 28’ και στο 31’. Ισοφάρισε με πέναλτι του Σταματελόπουλου στο 50’, στη φάση που απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, ενώ προηγήθηκε εκ νέου, με το δεύτερο γκολ του Σταματελόπουλου στο 70’. Αλλά δεν άντεξε, παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα, δεχόμενη την ισοφάριση στο 90’ από τον Μαρσέλο.

Η Νιουκάστλ Τζετς πήρε βαθμό σε μία δύσκολη έδρα, με το 3-3 στο γήπεδο της Γουέστερν Σίδνεϊ, αν και έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, σίγουρα θα υπάρχει μία πικρία που χάθηκε η ευκαιρία της νίκης.

Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία, τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη, ενώ ειδικά μακριά από την έδρα της, δεν έχει νίκη εδώ και πέντε αγώνες, με τρεις ήττες σε αυτό το διάστημα.

Γενικώς έχει μόνο μία νίκη, στο γήπεδό της, στα εφτά τελευταία παιχνίδια της.

Διατηρείται στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μένοντας λίγο πίσω από την πρώτη εξάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα play off για την διεκδίκηση του τίτλου, στο -5 για την ακρίβεια από την κορυφή και τη σημερινή της αντίπαλο.

Νιουκάστλ Τζετς Στατιστικά

*8/10 over 2,5 εκτός έδρας

*7/10 G/G εκτός έδρας

Γουέστερν Γιουνάιτεντ – Νιουκάστλ Τζετς στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ