6η αγωνιστική (Κλαουζούρα)

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου(Απερτούρα): Τολούκα-Νεκάξα 0-0.

Δείτε τα Προγνωστικά Μεξικού

ΝΕΚΑΞΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία εναντίον της Χουάρεθ με σκορ 2-2, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Σάντος στο 6’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Παραδέλα στο 31’. Το 2-1 πέτυχε ο Σάντος στο 63’ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μέντεζ στο 90+6’.

Το βαθμό της ισοπαλίας κατάφερε να σώσει στο τέλος η Νεκάξα. Παρά την έντονη πίεση που δέχθηκε και το γεγονός ότι έμεινε δύο φορές πίσω στο σκορ, κατάφερε στις καθυστερήσεις να φέρει και πάλι το παιχνίδι στα ίσα.

Συνέχεια στο αήττητο σερί της θέλει να δώσει, ξεπερνώντας το εμπόδιο της δυνατής Τολούκα. Έχει εκκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν, σκοράρει με τρομερή ευκολία στις αναμετρήσεις της, όμως δυσκολεύεται πάρα πολύ στα μετόπισθεν, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να σταματήσει να δέχεται γκολ. Αήττητη σε αυτές τις πρώτες πέντε αγωνιστικές, μετράει δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες, έχοντας πετύχει 8 γκολ, ενώ μάζεψε τη μπάλα από τα δίχτυα της 6 φορές.

Νεκάξα Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΤΟΛΟΥΚΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Ερεντιάνο με σκορ 1-2, στα πλαίσια των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ Αμερικής. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Περέιρα στο 16’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Μοράλες στο 59’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Βέγκα στο 88’.

Προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού πήρε η Τολούκα. Εκμεταλλεύτηκε πλήρως τις ευκαιρίες που δημιούργησε, παίρνοντας από νωρίς κεφάλι στο σκορ, εκμεταλλευόμενη το αριθμητικό της πλεονέκτημα. Στη συνέχεια διπλασίασε τα τέρματά της, ενώ στα τελευταία λεπτά έβγαλε αδράνεια, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να μειώσουν.

Ρυθμό φαίνεται να βρίσκει, καθώς προέρχεται από δύο σερί νίκες. Ασταμάτητη επιθετικά από την αρχή της σεζόν, βρήκε δίχτυα σε όλες τις αναμετρήσεις της, όμως δεν μπόρεσε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε καμία από αυτές. Έχει το μυαλό της στον επαναληπτικού απέναντι στην Ερεντιάνο, ενώ δεν αναμένεται να έχει εύκολο έργο σήμερα, αφού η Νεκάξα είναι μαχητική και μπορεί να εκμεταλλευτεί τα πολλά αμυντικά της προβλήματα.

Τολούκα Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 5/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Νεκάξα – Τολούκα στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ