*21η αγωνιστική

*Στον Α’ γύρo: Ναϊμέγκεν – Βααλβάικ 3-0

*5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Οver 2,5

*4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με goal/goal

*Απόλυτα ισορροπημένη η πρόσφατη μεταξύ τους προϊστορία στην έδρα της Βααλβάικ (5-0-5).

ΒΑΑΛΒΑΙΚ

Προηγούμενο ματς: Δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική στην έδρα της Τβέντε και ηττήθηκε εύκολα με 3-0 την περασμένη αγωνιστική. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 21′, προσπάθησε μέσα από την άμυνα να μείνει στο παιχνίδι, αλλά προς το φινάλε λύγισε με δύο γκολ σε ισάριθμα λεπτά (79′, 81′).

Ήξερε πως είχε δύσκολη αποστολή στην έδρα της Τβέντε, δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική και πρόσθεσε ακόμη μια μέτρια εμφάνιση στο φετινό της ενεργητικό. Είχε ένα πλάνο στο πρώτο εικοσάλεπτο και ήταν κάπως απειλητική, ωστόσο με το που δέχτηκε το πρώτο γκολ κλείστηκε ακόμη περισσότερο και δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να δείξει πως μπορεί να αποσπάσει κάτι από την έδρα της Τβέντε.

Η Βααλβάικ βρίσκεται σε δεύτερη θέση, αφού παραμένει σταθερά στην 16η θέση που οδηγεί στα πλέι άουτ με ομάδες της Β’ κατηγορίας. Έχει ανάγκη από βαθμούς, ενώ παράλληλα συμπλήρωσε οκτώ ματς χωρίς νίκη (0-3-5). Σκοράρει δε, λιγότερο από ένα γκολ Μ.Ο ανά αγώνα.

Σε πίεση και κάτω από έντονη αμφισβήτηση ο τεχνικός Φράσερ. «Γνωρίζω τα προβλήματα που υπάρχουν και μπορώ να διαβεβαιώσω πως τόσο εγώ όσο και οι παίκτες μου, δουλεύουμε καθημερινά και προσπαθούμε να τα λύσουμε. Το ποδόσφαιρο είναι συγκυρίες και τύχη μεταξύ άλλων. Δεν έχουμε ούτε τύχη, ούτε οι συγκυρίες είναι ευνοϊκές τελευταία», τόνισε ο Ολλανδός.

Εξέτισαν και επιστρέφουν ο βασικός φορ Κράμερ και ο πλάγιος μπακ Μέιχερς, αντίθετα παραμένει στο ποινολόγιο ο ενδεκαδάτος χαφ Ρουμεράτου.

Βααλβάικ Στατιστικά

*5/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ

Προηγούμενο ματς: Ξεπέρασε το εμπόδιο της Ντεν Χάαγκ με 3-0 στα προημιτελικά του κυπέλλου. Πήρε προβάδισμα στα πρώτα δευτερόλεπτα (1′), ακολούθησε ένα διάστημα πίεσης από τους φιλοξενούμενους, αλλά καθάρισε την πρόκριση με δύο απανωτά γκολ στα μισά της επανάληψης (61′, 67′).

Η εμπειρία και η ποιότητά της ήταν οι παράγοντες που έκαναν την διαφορά στον προημιτελικό με την Ντεν Χάαγκ. Δίκαιη η νίκη της, διανύει ενδεχομένως την καλύτερη πορεία της σύγχρονης ιστορίας της, αφού πέρα από την πορεία στο κύπελλο, βρίσκεται σταθερά στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ της Ευρώπης.

Στο πρωτάθλημα, ήρε σημαντική νίκη με 3-1 απέναντι στην Χέρακλες εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Μπορεί το παιχνίδι κόντρα στην Χέρακλες να ξεκίνησε άσχημα από νωρίς, έδειξε ωστόσο χαρακτήρα και κατάφερε να ανταποκριθεί πλήρως στις ανάγκες του τελευταίου. Κυριάρχησε απόλυτα, έβγαλε φάσεις και έφτασε στην ανατροπή χάρη στην ποιότητα και την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα. Διεύρυνε έτσι το αήττητό της στα επτά παιχνίδια στο πρωτάθλημα (5-2-0).

Στα καθαρά αγωνιστικά, εκτός αγωνιστικών χώρων θα παραμείνει για αόριστο χρονικό διάστημα ο φορ Ντοστ, τραυματίας παραμένει ο μπακ Περέιρα, ενώ μακροχρόνια απουσιάζουν οι Ντε Βολφ και Τιμπιντί. Εκτός και ο βετεράνος χαφ Σένε.

Ναϊμέγκεν Στατιστικά

*16/18 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*13/15 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

ΒΑΑΛΒΑΙΚ – ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ στη NetBet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ