* Προημιτελικός

* Νοκ άουτ παιχνίδι, με παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας.

* Goal/Goal & Over 2.5 τα 10/12 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Στο 1ο γύρο (19/08): Γκιμαράες – Ζιλ Βισέντε 2-1

* Στο 2ο γύρο (28/01): Ζιλ Βισέντε – Γκιμαράες 1-0

ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (0-1) επί της Βιζέλα. Στο 52’ ο Τιάγο Σίλβα έχασε πέναλτι για την Γκιμαράες και στο 80’ ο Αντρέ Σίλβα πέτυχε το καθοριστικό γκολ.

Άμεση η επιστροφή στις νίκες για τη Βιτόρια, την Κυριακή πέτυχε 4η στα 5 τελευταία παιχνίδια της, έκανε ένα ακόμη βήμα προς την ευρωπαϊκή έξοδο με το διπλό στην έδρα της ουραγού.

Καλύτερη στο παιχνίδι από το ξεκίνημα, απείλησε νωρίς, είχε αρκετές στατικές φάσεις και δεν κινδύνευσε καθόλου ως την ανάπαυλα. Μπήκε δυνατά και στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν αξιοποίησε την ανταμοιβή της (πέναλτι). Συνέχισε να επιτίθεται με ασφάλεια και σε ένα πιεστικό 10λεπτο βρήκε το καθοριστικό γκολ, σε δεύτερο χρόνο από κόρνερ.

Βατός ο δρόμος ως τα προημιτελικά του Κυπέλλου, απέκλεισε κατά σειρά τις Μονκαραπατσένσε (1-3 εκτός), Βιλαβερντένσε (4-1 εντός) και Πεναφιέλ (1-0 εντός).

“Είναι ένα μεγάλο κίνητρο για εμάς. Θέλουμε να είμαστε στα ημιτελικά. Η Ζιλ Βισέντε είναι δύσκολος αντίπαλος. Χάσαμε από αυτούς πριν λίγες ημέρες και θέλουμε να ξεπεράσουμε τις αδυναμίες που μας οδήγησαν σε αυτή την ήττα.” δήλωσε ο κόουτς Πατσέκο.

Τραυματίστηκε την Κυριακή ο βασικός κίπερ Βαρέλα, αλλά έτσι κι αλλιώς στο Κύπελλο χρησιμοποιείται ο αναπληρωματικός. Παραμένουν ερωτηματικά οι στόπερ Τουνκάρα, Βιγιανουέβα, ενώ ο Αρκάνζο (μέσος) είναι μακροχρόνια απουσία.

ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 6/8 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης

* No Goal τα 3/4 τελευταία εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΖΙΛ ΒΙΣΕΝΤΕ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (3-0) από την Μπενφίκα. Σκόρερ των γηπεδούχων οι Καμπράλ (15’), Νέβες (34’), Ράφα Σίλβα (49’).

Δεν κατάφεραν να δώσουν συνέχεια στο θετικό τους σερί (3-1-0) οι “κόκορες”, ούτε να διευρύνουν την καλή τους παράδοση στο “Ντα Λουζ”. Γνώρισαν εύκολη ήττα από τους “αετούς” στην πρωτεύουσα, αλλά το +4 από την επικίνδυνη ζώνη διατηρήθηκε.

Είχε γεμάτο δοκάρι νωρίς η Μπενφίκα, σε δεύτερο χρόνο από κόρνερ και λίγο αργότερα πήρε προβάδισμα σε πρώτη εκτέλεση στην ίδια συνθήκη. Προσπάθησε να κρατήσει μπάλα η Ζιλ Βισέντε, αλλά εκτέθηκε σε ένα ακόμη κόρνερ για το 2-0. Δεν κατάφερε να δημιουργήσει απειλές για την εστία της Μπενφίκα μέχρι να δεχθεί το τρίτο γκολ με οργανωμένη άμυνα.

Δεν συνάντησε κάποιο υψηλό εμπόδιο για να βρεθεί στα προημιτελικά του Κυπέλλου, προηγήθηκαν οι νίκες επί των Μπελενένσες (1-2 εκτός), Σέρπα (0-1 εκτός) και Αμαράντε (3-1 εντός).

“Οι παίκτες γνωρίζουν ότι ο σύλλογος έχει φτάσει μόνο δύο φορές στα ημιτελικά του θεσμού και, ειδικά φέτος στα εκατό χρόνια του συλλόγου, θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται.” δήλωσε ο κόουτς Καμπέλος και ενημέρωσε ότι θα γίνει μερικό rotation απόψε.

Συνεχίζει να μην μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Κίκο (αρ. μπακ), Τίμπα (μέσος) και Ντεπού (φορ). Διαθέσιμος ξανά ο σημαντικός Νέτο (μέσος) που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής απέναντι στην Μπενφίκα.

ΖΙΛ ΒΙΣΕΝΤΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 6/8 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης

* Over 2.5 τα 7/10 τελευταία εκτός έδρας

Γκιμαράες – Ζιλ Βισέντε στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ