30η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Σάντερλαντ-Μίντλεσμπρο 0-4.

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Τσέλσι με σκορ 6-1, στα πλαίσια των ημιτελικών του Λιγκ Καπ. Το 1-0 ο Χόουσον με αυτογκόλ στο 15’ και το 2-0 ο Φερνάντεζ στο 29’. Το 3-0 πέτυχε ο Ντισασί στο 36’ και το 4-0 ο Πάλμερ στο 42’. Τι 5-0 έκανε ο Πάλμερ στο 77’ και το 6-0 ο Μαντουέκε. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ρότζερς στο 88’.

Τραγική εμφάνιση και βαριά ήττα για τη Μίντλεσμπρο. Είχε ελάχιστες ευκαιρίες και το μόνο που κατάφερε ήταν να πετύχει το γκολ της «τιμής» στα τελευταία λεπτά. Αμυντικά δέχθηκε ασφυκτική πίεση, μένοντας αρκετά πίσω στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι δεν μείωσαν το ρυθμό τους, σκοράροντας δύο ακόμα φορές.

Αντίδραση θέλει να βγάλει ύστερα από τη βαριά ήττα και τον αποκλεισμό από το Λιγκ Καπ. Μετριότητα βγάζει στα τελευταία παιχνίδια της, δέχεται γκολ με τεράστια ευκολία στα περισσότερα, κάτι το οποίο της δυσκολεύει συχνά το έργο για θετικό αποτέλεσμα. Επιθετικά έχει τον τρόπο να βρίσκει δίχτυα, παρ’ όλα αυτά δεν της είναι πάντα αρκετό ώστε να αποσπάσει όσα επιθυμητά αποτελέσματα ιδανικά θα ήθελε. Έχει τον παράγοντα έδρα στο σημερινό παιχνίδι και θέλει να τον εκμεταλλευτεί, ξεπερνώντας το εμπόδιο της μαχητικής Σάντερλαντ.

Μίντλεσμπρο Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Στόουκ με σκορ 3-1, στα πλαίσια της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Μπάρστοου στο 43’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Μπα στο 49’. Το 3-0 πέτυχε ο Ίκουα στο 70’ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σιλτ με αυτογκόλ στο 74’.

Καλή εμφάνιση και νίκη για τη Σάντερλαντ. Εκμεταλλεύτηκε πλήρως τις ευκαιρίες που δημιούργησε, σκοράροντας τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. Η άμυνά της παρέμεινε σταθερή στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, δεχόμενη παρ’ όλα αυτά γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Να διπλασιάσει τις νίκες θέλει στο σημερινό παιχνίδι, περνώντας από την έδρα της Μίντλεσμπρο. Άφησε θετικά στοιχεία κόντρα στη Στόουκ, όμως σε γενικές γραμμές δείχνει να δυσκολεύεται αρκετά τόσο στο σκοράρισμα, όσο και στα μετόπισθεν. Μετράει μόλις μία νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της (1-0-3), έχοντας πετύχει 4 γκολ, ενώ μάζεψε τη μπάλα από τα δίχτυα της 9 φορές. Στο -1 από την 6η Κόβεντρι, παρά τα αρνητικά αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος.

Σάντερλαντ Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Μίντλεσμπρο – Σάντερλαντ στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ