*32η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Όλτρινχαμ – Σόλιχαλ Μουρς 6-1

*Έξι σερί over 2,5 στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΣΟΛΙΧΑΛ ΜΟΥΡΣ

Προηγούμενο ματς: Η Σόλιχαλ Μουρς έφερε 1-1 εντός έδρας με την Ντάγκεναμ, αν και προηγήθηκε με πέναλτι του Κέλι στο 68’, αλλά ισοφαρίστηκε στο 89’ από τον Περέιρα.

Η Σόλιχαλ Μουρς “κόλλησε” στο 1-1 εντός έδρας με την Ντάγκεναμ, δεχόμενη την ισοφάριση στο 89ο λεπτό, φέρνοντας ξανά ισοπαλία στην έδρα της έπειτα από 10 αγώνες, και τρεις σερί νίκες στους αμέσως προηγούμενα της.

Αλλά γενικώς συμπλήρωσε δύο παιχνίδια χωρίς νίκη, κάτι που μπορεί να αποβεί καθοριστικό σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα σαν το φετινό.

Είναι πάντα εντός πρώτης επτάδας και θέσεων που οδηγούν στα play off ανόδου, διατηρώντας την ελάχιστη απόσταση ασφαλείας από την όγδοη θέση που δεν οδηγεί πουθενά, ούσα στο +4 από αυτήν.

Σόλιχαλ Μουρς Στατιστικά

*11/14 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*11/17 αγώνες με 2-3 γκολ εντός έδρας.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ

Προηγούμενο ματς: Η Όλτρινχαμ κέρδισε άνετα με 4-0 εντός έδρας την Ίστλεϊ, σκοράροντας με τους Μπανκς (32’), Λίνεϊ (45’), Νιούμπι (51’), Κον-Κλαρκ (87’).

Η Όλτρινχαμ διέλυσε με 4-0 εντός έδρας την Ίστλεϊ, επιστρέφοντας στις νίκες έπειτα από δύο παιχνίδια που δεν τα είχε καταφέρει. Βέβαια μακριά από την έδρα της δεν έχει νίκη εδώ και οκτώ αγώνες, με πέντε ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα.

Συνεχίζει να είναι εντός πρώτης επτάδας και θέσεων που οδηγούν στα play off για την άνοδο, αλλά στο +3 από την όγδοη που δεν οδηγεί εκεί και με τέτοια διαφορά τερμάτων που μπορεί να θεωρείται απόσταση βολής.

Όλτρινχαμ Στατιστικά

*10/16 over 2,5 εκτός έδρας

*8/16 G/G εκτός έδρας

Σόλιχαλ Μουρς – Όλτρινχαμ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ