* 20η αγωνιστική. Εξ αναβολής.

* Αήττητη στα 15 τελευταία μεταξύ τους η Ατλέτικο Μαδρίτης, έχει κερδίσει τα 8/9 πιο πρόσφατα.

* Στα 9 τελευταία μεταξύ τους η Ατλέτικο Μαδρίτης πέτυχε πρώτη γκολ, στα 8 είχε και προβάδισμα στο ημίχρονο.

* Στον πρώτο γύρο: Ράγιο Βαγεκάνο-Ατλέτικο Μαδρίτης 0-7 (29/08).

Δείτε τα Προγνωστικά Ισπανίας

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Προηγούμενο ματς: Νίκησε με 2-0 τη Βαλένθια εντός με τα γκολ του Λίνο στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και του Ντεπάι (57’).

Νίκησε με πολύ καθαρό τρόπο, δημιουργούσε ευκαιρίες σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα ενώ δεν επέτρεψε στους αντιπάλους να την απειλήσουν ουσιαστικά. Μπήκε πολύ δυνατά, χάνοντας απανωτές ευκαιρίες μέχρι να πετύχει το πρώτο γκολ, μετά το 2-0 άρχισε να φθίνει η απόδοσή της, ενδεχομένως και με το σκέψη στο ματς με τη Ράγιο Βαγεκάνο.

Έπιασε την Μπαρτσελόνα στους 44 βαθμούς, δίψηφία παραμένει η διαφορά από την πρώτη δυάδα, με τη Ρεάλ Μαδρίτης μάλιστα έχει και ίδιο αριθμό παιχνιδιών. Δεν θα παρατήσει την προσπάθεια να μειώσει τη διαφορά, όμως ο κύριος στόχος είναι μάλλον να βγει στην τετράδα και ίσως και να προσπεράσει την Μπαρτσελόνα ώστε να καταλάβει την τιμητική τρίτη θέση.

Σε ραδιοφωνική συνέντευξή του πάντως ο Αντουάν Γκριζμάν τόνισε πως κανείς δεν εγκαταλείπει το όνειρο του πρωταθλήματος. “Υπάρχει προοπτική, θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος, εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια” σχολίασε ο Γάλλος.

Νέος τραυματισμός για τον στόπερ Χιμένες, θα απουσιάσει ξανά για αρκετά μεγάλο διάστημα. Αμφίβολος ο φορ Μοράτα, θέτει υποψηφιότητα για μια θέση στον πάγκο ο νέος χαφ Φερμέρεν.

Ατλέτικο Μαδρίτης Στατιστικά

* Στα 3 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις κράτησε το μηδέν παθητικό, 4-0 τα τέρματα.

* Πέτυχε πρώτη γκολ στα 6 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις, δεν έχασε κανένα κατά την κανονική διάρκεια, ηττήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην παράταση, στο Σούπερ Καπ.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ

Προηγούμενο ματς: Ισοπαλία με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ εκτός, χωρίς σκορ. Η αντίπαλος έχασε λίγες αλλά καλές ευκαιρίες για να πετύχει ένα γκολ, η ίδια δεν απείλησε σε κανένα σημείο του αγώνα.

Κράτησε μια πολύ καλή ομάδα στο 0-0 εκτός έδρας κι αυτό από μόνο του είναι σημαντικό. Από τη μέση και μπροστά, πρακτικά δεν εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο, όμως η ανασταλτική της λειτουργία ήταν πολύ καλή και όταν εκείνη δεν τα κατάφερε, εμφανίστηκε ο γκολκίπερ Ντιμιτριέφσκι.

Συνεχίζει να μην μπορεί να πάρει εύκολα βαθμούς εδώ και πολύ καιρό, αλλά η ισοπαλία την κράτησε λίγο κάτω από τη μέση του πίνακα, θέση απολύτως αποδεκτή για εκείνη. Το μόνο που της λείπει είναι να αρχίσει να βρίσκει πιο εύκολα δίχτυα, μεσοαμυντικά ο Φρανθίσκο Ροντρίγκεθ την έφερε στο επίπεδο που ήθελε.

Ικανοποιημένος ο κόουτς από τη συγκομιδή της ομάδας του εκτός έδρας, αλλά και την εικόνα που εκείνη παρουσιάζει, τα παράπονα από τους παίκτες του, τα έχει εντός έδρας. Λογικό να συμβαίνει αυτό, στην επιμέρους βαθμολογία των εκτός έδρας η Ράγιο είναι έκτη με 16 βαθμούς, τους μισούς έχει κατακτήσει εντός, έχοντας δώσει απλώς ένα παιχνίδι λιγότερο.

Τιμωρημένος ο βασικός στόπερ Ουνάι Λόπεθ.

Ράγιο Βαγεκάνο Στατιστικά

* Χωρίς νίκη στα 3 τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

* Στα 9 τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο μετράει 8 under 2,5.

Ατλέτικο Μαδρίτης-Ράγιο Βαγεκάνο στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ