*31η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Ντόρκινγκ-Μπόρεχαμ Γουντ 2-1

*2/3 G/G μαζί με οver 2,5 στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΜΠΟΡΕΧΑΜ ΓΟΥΝΤ

Προηγούμενο ματς: Η Μπόρεχαμ Γουντ έφερε 4-4 εντός έδρας απέναντι στην Ιστλεϊ, αν και βρέθηκε να χάνει 0-2 με τους Τέιλορ (26’), Μπόλντεγουιν (44’), αλλά αντέδρασε και προηγήθηκε με τρία γκολ από τους Σόουσα (48’), Ράδερφοντ (53’ αυτ΄.), Ρόμπινσον (66’)! Όμως δέχθηκε εκ νέου άλλα δύο γκολ από τους ΜακΚάλουμ (72’),Ντότσε (79’), πριν ισοφαρίσει με πέναλτι στο 90’ από τον Ερικό Σόουζα.

Η Μπόρεχαμ Γουντ έφερε 4-4 (!) εντός έδρας με την Ίστλεϊ, τρίτη σερί ισοπαλία στους πέντε τελευταίους αγώνες που παραμένει αήττητη.

Ειδικά στο γήπεδό της έχει πέντε ισοπαλίες και τρεις νίκες στα εφτά τελευταία παιχνίδια πoυ δεν έχει γνωρίσει κάποια ήττα.

Άλλωστε έχει τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Γι’ αυτό και είναι σχετικά χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, στο δεύτερο μισό του, αν και δεν είναι πάρα πολύ μακριά από την πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα play off για την άνοδο, έχοντας και μία μικρή απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μπόρεχαμ Γουντ Στατιστικά

*Πέντε Τέσσερα σερί G/G στα τελευταία παιχνίδια της.

*10/16 αγώνες με 2-3 γκολ εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΤΟΡΚΙΝΓΚ

Προηγούμενο ματς: Η Ντόρκινγκ έχασε 2-1 εκτός έδρας από την Ντάγκεναμ, αν και ισοφάρισε με τον Τέιλορ στο 90’, έχοντας βρεθεί να χάνει από γκολ του Εφιόνγκ στο 61’, με τον ίδιο παίκτη να βάζει και γκολ στις καθυστερήσεις.

Η Ντόρκινγκ έχασε με 2-1 εκτός έδρας από την Ντάγκεναμ, σε έναν αγώνα που πάνω που νόμιζε πώς θα πάρει έναν βαθμό, τον έχασε! Αυτή ήταν η τρίτη ήττα της στους τέσσερις τελευταίους αγώνς.

Αλλά έχει μόλις δύο νίκες στα επτά τελευταία παιχνίδια, έχοντας και έξι ήττες στο ίδιο διάστημα.

Διατηρείται στην ελάχιστη απόσταση ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού, από την οποία βρίσκεται στο +4 πλέον, ενώ είναι από τις ομάδες που έχουν κάποια παιχνίδια λιγότερα.

Αυτό που θέλει διόρθωση, όσο γρηγορότερα γίνεται, είναι η αμυντική λειτουργία, ειδικά μακριά από την έδρα της, όπου έχει να κρατήσει το μηδέν στην εστία της σε αγώνα πρωταθλήματος από τον Σεπτέμβριο.

Ντόρκινγκ Στατιστικά

*8/16 over 2,5 εκτός έδρας

*4/6 N/G στα τελευταία παιχνίδια της.

Μπόρεχαμ Γουντ-Ντόρκινγκ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ