*22η αγωνιστική

*Σε προηγούμενους γύρους: Αννάν-Εδιμβούργο 3-2, Εδιμβούργο – Αννάν 3-2

*12/15 G/G & Over 2,5 στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια σε αυτό το γήπεδο.

ΑΝΝΑΝ

Προηγούμενο ματς: Η Αννάν έφερε 1-1 εκτός έδρας με την Κέλτι Χαρτς, ανοίγοντας το σκορ με πέναλτι του Μπάβιτζ στο 28’, πριν δεχθεί την ισοφάριση από τον Γκος στο 73’.

Η Αννάν έφερε 1-1 εκτός έδρας με την Κέλτι Χαρτς, αναζητώντας ακόμη την πρώτη νίκη μακριά μακριά από το γήπεδό της φέτος, με οκτώ ήττες σε 12 αγώνες. Όχι πως είναι καλύτερη εντός, καθώς έχει φτάσει τα 14 σερί παιχνίδια χωρίς νίκη, με οκτώ ήττες σε αυτό το διάστημα.

Οκτώ εξ αυτών ήταν στο γήπεδό της, έχοντας τέσσερις ισοπαλίες και εξακολουθεί να βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μετά την τιμωρία του Εδιμβούργο, είναι πάντα στην ένατη θέση που οδηγεί στα play off παραμονής, στο +9 από την ουραγό, που υποβιβάζεται απευθείας, αλλά πλέον στο -8 από την όγδοη που εξασφαλίζει παραμονή.

Αννάν Στατιστικά

*10/11 G/G στα τελευταία παιχνίδια της.

*12/15 over 2,5 εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ

Προηγούμενο ματς: Το Εδιμβούργο έφερε 2-2 εντός έδρας με την Φόλκερκ, αν και προηγήθηκε με τον Φλάτμαν στο 28’ και έκανε το 2-0 με τον Φαγιέ στο 34ο λεπτό! Άντεξε αρκετά, όχι όμως ως τέλους, καθώς ισοφαρίστηκε από τα τα τέρματα του Μίλερ (57, 90’ πεν.).

Το Εδιμβούργο μπορεί να έκανε ζημιά στη Φόλκερκ, φέρνοντας 2-2 εντός έδρας, αποφεύγοντας έβδομη σερί ήττα, ένατη στα 10 τελευταία παιχνίδια, διάστημα στο οποίο μόνο κέρδισε εντός μόνο την Αλόα με 3-0!

Παρόλα αυτά της αφαιρέθηκαν έξι βαθμοί για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, με αποτέλεσμα να βυθιστεί ακόμη περισσότερο στο βαθμολογικό πίνακα.

Εξακολουθεί να είναι ουραγός του πρωταθλήματος, αλλά πλέον είναι στο -9 από την προτελευταία θέση που οδηγεί στα play off για την παραμονή, ενώ είναι στο -18 από μία θέση παραμονής. Και συνεχίζει να έχει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας.

Πάντως ο πρόεδρος του επιμένει πώς δεν θα διαλυθεί οικονομικά η ομάδα και θα ολοκληρώσει κανονικά τη σεζόν, το θέμα είναι με ποιους και πόσους!

Εδιμβούργο Στατιστικά

*10 σερί over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια του

*13/14 over 2,5 εντός έδρας

*11/14 G/G εντός έδρας

Αννάν – Εδιμβούργο στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ