23η αγωνιστική

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Χαρτς-Αμπερντίν 2-0.

*Αποτέλεσμα δευτέρου γύρου: Αμπερντίν-Χαρτς 2-1.

ΧΑΡΤΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Νταντί με σκορ 3-2, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι φιλοξενούμενοι με τον ΜακΓκι στο 19’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Κάμερον στο 38’. Το 1-2 πέτυχε ο Νιούγουενχοφ στο 57’ και το 2-2 ο Λεμπικίσα στο 74’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Όντα στο 86’.

Ένα ημίχρονο χρειάστηκε για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Νταντί, η Χαρτς. Κακό πρώτο μέρος, έμεινε αρκετά πίσω στο σκορ όντας τρομερά αναποτελεσματική στα μετόπισθεν. Παρ’ όλα αυτά στην επανάληψη πίεσε ασφυκτικά και κατάφερε όχι μόνο να ισοφαρίσει, αλλά και να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ στα τελευταία λεπτά.

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί της θέλει να δώσει, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο την απόστασή της από τις ομάδες που βρίσκονται κάτω από εκείνη στο βαθμολογικό πίνακα. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση, έχει ανεβασμένη ψυχολογία ύστερα από τον τρόπο με τον οποίο απέσπασε το τελευταίο της τρίποντο και σήμερα έχει για δεύτερο σερί παιχνίδι το πλεονέκτημα έδρας. Σκοράρει ασταμάτητα τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας, την ώρα που αμυντικά δυσκολεύεται αρκετά, αν και αυτό δεν της έχει κοστίσει μέχρι στιγμής.

Χαρτς Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 πρόσφατα ματς.

*Με Over 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία εναντίον της Σεντ Τζόνστον με σκορ 1-1, στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Μιόβσκι με πέναλτι στο 62’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Κέλτζενς στο 78’.

Μέτρια εμφάνιση και ισόπαλο αποτέλεσμα για την Αμπερντίν. Κακό πρώτο ημίχρονο, δεν το «πλήρωσε» παρ’ όλα αυτά, ενώ στην επανάληψη βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα από το σημείο του πέναλτι παίρνοντας κεφάλι στο σκορ. Στη συνέχεια δέχθηκε έντονη πίεση, στην οποία εν τέλη υπέκυψε.

Μια πιο αποτελεσματική εμφάνιση θα χρειαστεί στο σημερινό παιχνίδι, προκειμένου να περάσει από την έδρα της Χαρτς. Μετριότητα βγάζει στα τελευταία παιχνίδια της, παρ’ όλα αυτά απέσπασε τρεις νίκες σε πέντε ματς, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Σκοράρει μεν στις περισσότερες αναμετρήσεις της, παρ’ όλα αυτά είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις στις οποίες δεν δέχεται εξίσου γκολ, με αποτέλεσμα να έχει στερηθεί αρκετούς βαθμούς μέχρι στιγμής από αυτό.

Αμπερντίν Στατιστικά

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

Χαρτς – Αμπερντίν στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ