* 21η αγωνιστική

* Νο Goal τα 6/8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Η Γουέστ Χαμ μετρά τρεις σερί νίκες με ανέπαφη εστία επί της Σέφιλντ.

* Στον 1ο γύρο (30/09): Γουέστ Χαμ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 2-0

Δείτε τα προγνωστικά ποδοσφαίρου

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (0-4) επί της Τζίλιγχαμ. Σκόρερ οι Οσούλα (14’, 39’) και ΜάκΑτι (83’, 87’).

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά από 15 ημέρες και την εύκολη πρόκριση στους “32” του FA Cup, απέναντι σε ομάδα που αγωνίζεται τρεις κατηγορίες χαμηλότερα.

Περιορισμένο το rotation στην έδρα της Τζίλιγχαμ, αποδείχθηκε η τεράστια διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων, με τις “λεπίδες” να μην έχουν πρόβλημα σε κανένα σημείο του αγώνα.

Στην Πρέμιερ Λιγκ όμως η θητεία τους αναμένεται σύντομη, αφού μπαίνουν στο β’ μισό της σεζόν με σημαντική απόσταση (-8) από τις θέσεις παραμονής. Με την εντός έδρας ήττα της Boxing από τη Λούτον (2-3 με ανατροπή) να αποτελεί κομβικό αποτέλεσμα για το ηθικό του οργανισμού. Τέσσερις μέρες αργότερα η εμφάνιση στην έδρα της πρωταθλήτριας ήταν ανταγωνιστική, σε ρεαλιστικά πλαίσια, απλά κατάφεραν να περιορίσουν το εύρος της ήττας (2-0).

Είναι σημαντική η ανασταλτική τους βελτίωση από τότε (05/12) που επέστρεψε ο κόουτς Γουάιλντερ, αλλά δεν φαίνεται να αρκεί. Για του λόγου του αληθές, μετά την αλλαγή στον πάγκο δέχονται 1.7 γκολ μ.ο., επιτρέπουν 13.7 σουτ κατά και 1.52 xGoals, ενώ με τον Χεκινγκμπότομ στον πάγκο μετρούσαν 2.8 γκολ μ.ο., 19 σουτ κατά και 2.23 xGoals.

Αισιόδοξος για την αντίδραση της ομάδας του ο κόουτς Γουάιλντερ που δεν θα έχει στη διάθεσή του και πάλι τους τραυματίες Ίγκαν (στόπερ), Μπάσαμ (στόπερ), Τζέμπισον (φορ) και τους διεθνείς Λαρουσί (αρ. μπακ), Σλιμανέ (μέσος).

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 6/8 τελευταία παιχνίδια της

* Over 2.5 τα 7/9 τελευταία εντός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (1-0) από την Μπρίστολ Σίτι. Ο Κόνγουεϊ πέτυχε το καθοριστικό γκολ στο 3ο λεπτό. Στο 51’ αποβλήθηκε Μπενραχμά της Γουέστ Χαμ.

Τα “σφυριά” αποτέλεσαν το μεγάλο θύμα έκπληξης στον 3ο γύρο του FA Cup και μάλιστα στο replay ματς της Τρίτης απέναντι σε ομάδα της Τσάμπιονσιπ.

Μετά την ισοπαλία (1-1) της 7ης Ιανουαρίου στο Λονδίνο, η ομάδα του Μόγιες ταξίδεψε με κομβικές απώλειες στο Μπρίστολ. Βρέθηκε από νωρίς υπό έξτρα πίεση, όταν η λάθος πίσω πάσα του Μαυροπάνου προκάλεσε το 1-0 των “ρόμπινς”. Δεν κατάφερε να αντιδράσει απέναντι σε έναν ενθουσιώδη αντίπαλο, πληρώνοντας την ανόητη αποβολή του Μπενράχμα και κυρίως τις απουσίες των πλέον επικίνδυνων ποδοσφαιριστών της (Μπόουεν, Πακετά, Κούντους, Αντόνιο).

Όσον αφορά την Πρέμιερ Λιγκ, προέρχεται από αήττητο τεσσάρων αγώνων (3-1-0) στους οποίους κράτησε το μηδέν, με αποτέλεσμα να προσπεράσει στην 6η θέση. Συγκυριακό το γεγονός ότι τα κατάφερε στην έδρα της Άρσεναλ (0-2) κι εντός με την Μπράιτον (0-0), αλλά αν καταφέρει να σημειώσει 5η διαδοχική “καθαρή” εστία ισοφαρίζει το δικό της ρεκόρ από το 1991, ενώ στην 1η κατηγορία το κατάφερε για τελευταία φορά το 1985!

“Υπήρχε απογοήτευση για το παιχνίδι της Τρίτης, αλλά δεν μπορούμε να μείνουμε άλλο εκεί. Γνωρίζουμε ότι μας περιμένει σκληρό παιχνίδι στο Σέφιλντ.” δήλωσε ο Μόγιες και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψουν οι Μπόουεν (φορ/εξτρέμ), Άλβαρες (μέσος), Φορνάλς (εξτρέμ) που απουσίασαν στο προηγούμενο ματς.

Παραμένει εκτός ο Πακετά (μέσος), ενώ οι Κούντους (εξτρέμ), Αγκέρ (στόπερ) λείπουν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 7/9 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης

* Over 2.5 τα 8/9 τελευταία εκτός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ