29η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Πόρτσμουθ-Φλίτγουντ 1-1.

ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Κέμπριτζ με σκορ 2-1, στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Τέιλορ στο 71’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Ομοσέρε στο 77’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Καϊκάι στο 90+1’.

Ακόμα μία ήττα για τη Φλίτγουντ που άφησε αρκετά θετικά στοιχεία παρά το αρνητικό αποτέλεσμα. Έμεινε μεν πίσω στο σκορ, όμως στη συνέχεια πίεσε έντονα και κατάφερε να ισοφαρίσει. Στις καθυστερήσεις όμως ήταν αναποτελεσματική, με τους γηπεδούχους να σκοράρουν και πάλι.

Αντίδραση θέλει να βγάλει ύστερα από τις διαδοχικές ήττες, όμως φιλοξενεί την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος και θα χρειαστεί μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση. Με διαφορά η χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, έχει δεθχεί 47 γκολ σε 26 αγωνιστικές και βρίσκεται στη τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Επιθετικά βρίσκει δίχτυα με μεγαλύτερη συνέπεια τελευταία, όμως δεν της είναι σε καμία περίπτωση αρκετό. Αναμένεται να δεχθεί έντονη πίεση από τους γηπεδούχους, γι’ αυτό και αναμένεται να παίξει πιο παθητικά, προσπαθώντας να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις.

Φλίτγουντ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Λέιτον Όριεντ, στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 0-1 ο Φόρντε στο 30’ και το 0-2 ο Μπράουν στο 35’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Αγκέι στο 45+5’.

Τραγική εμφάνιση και βαριά ήττα για την Πόρτσμουθ. Δεν εκμεταλλεύτηκε καμία από τις ευκαιρίες που δημιούργησε, μένοντας στο μηδέν. Η άμυνά της δέχθηκε πίεση από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι αποδείχθηκαν αποτελεσματικότεροι, σκοράροντας με άνεση στο πρώτο μέρος, «καθαρίζοντας» το τρίποντο.

Δεν πείθει με την εικόνα της τελευταία, προέρχεται από συνεχόμενες ήττες, ενώ βγάζει πολλές αστάθειες στα μετόπισθεν. Σκοράρει μεν, αν και απέτυχε στο προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στη Λέιτον Όριεντ. Δεν αναμένεται να δυσκολευτεί σήμερα, καθώς βρίσκει μπροστά της την ουραγό του πρωταθλήματος, όμως δεν θα πρέπει να την υποτιμήσει σε καμία περίπτωση, αφού κι εκείνη με τη σειρά της δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Πόρτσμουθ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Φλίτγουντ – Πόρτσμουθ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ