* 18η αγωνιστική

* Over 2.5 τα 6/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Η Σπόρτινγκ μετρά 7 σερί νίκες επί της Βιζέλα, σκοράροντας 2+ γκολ σε όλες.

* Στο 1ο γύρο (12/08): Σπόρτινγκ – Βιζέλα 3-2

Δες τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος

ΒΙΖΕΛΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (1-4) από την Μποαβίστα. Σκόρερ των φιλοξενούμενων οι Σασό (24’), Μοράις (40’), Αμπασκάλ (52’), Μπόζενικ (65’), με τον Εσέντε (87’) μείωσε στο τελικό σκορ η Βιζέλα.

Πισωγύρισμα για την ψυχολογία της ομάδας η κυριακάτικη συντριβή, η πρώτη ήττα (1-2-1) με τον κόουτς Ντε λα Μπαρέρα στον πάγκο. Έφτασε τα 7 παιχνίδια δίχως νίκη (0-4-3) στη Liga Portugal και διατηρήθηκε εντός επικίνδυνης ζώνης.

Σκληρό το αποτέλεσμα για την εμφάνισή της, πλήρωσε ακριβά την αλλαγή φιλοσοφίας και το υπερβολικό τακτικό ρίσκο. Ξεκίνησε το παιχνίδι με γεμάτο δοκάρι για να προηγηθεί, αλλά βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ, σε transition, το οποίο ολοκληρώθηκε από τον αντίπαλο στόπερ! Έγινε γρήγορα ανυπόμονη, ανέβασε υπερβολικά τις γραμμές της και σε αντεπίθεση δέχθηκε το δεύτερο γκολ.

Για το 0-3, στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο έτερος αντίπαλος στόπερ κρέμασε τον κίπερ της με εκτέλεση φάουλ πίσω από την σέντρα!!! Πάνω στο σάστισμα δέχθηκε και 4ο γκολ με τα δικά της στόπερ να αδρανούν, αλλά η αντίδραση των τελευταίων λεπτών έδειξε ότι έχει σφυγμό.

“Πολύ βαρύ αποτέλεσμα. Μιλήσαμε για τη διαδικασία και προσπαθήσαμε να καταλάβουμε γιατί έγινε αυτό. Βγάλαμε τα συμπεράσματά μας, δεν μπορούμε απλά να είμαστε ανώτεροι στο παιχνίδι, πρέπει να μεταφράσουμε αυτή την ανωτερότητα σε αποτελεσματικότητα.” δήλωσε ο κόουτς Ντε λα Μπαρέρα.

Στα αγωνιστικά νέα, παραμένουν εκτός οι τραυματίες εξτρέμ Μορέιρα, Σεν-Λουί, Ζαρντέλ και ο μέσος Ορτίς. Υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες έχουν οι Λακάβα (εξτρέμ), Ρασίντ (μέσος).

ΒΙΖΕΛΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 6/8 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης

* Δέχθηκε 2+ γκολ στα 5/7 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (0-3) επί της Τσάβες. Σκόρερ οι Παουλίνιο (44’), Τρινκάο (52’), Γκονσάλβες (56’).

“Πετάει” η Σπόρτινγκ, το Σάββατο πέτυχε 7η διαδοχική νίκη, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, σκοράροντας σύνολο 21 φορές σε αυτές και διατηρήθηκε στην κορυφή της Liga Portugal, στο +1 από την Μπενφίκα.

Επιβλητικό το πέρασμα από την έδρα της ουραγού, αντάξιο επίδοξης πρωταθλήτριας. Ουδέποτε έδωσε δικαιώματα στους γηπεδούχους, άρχισε το “σφυροκόπημα” της αντίπαλης περιοχής από νωρίς. Ξόδεψε μεγάλες ευκαιρίες πριν το 0-1 σε στατική φάση και ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο με 68% κατοχή και 2.36 xGoals. Έγινε πιο κυνική στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και τέλειωσε γρήγορα την υπόθεση νίκη πιέζοντας ψηλά. Δίχως να ξοδέψει πολλές δυνάμεις στο τελευταίο ημίωρο, σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο από την διαρκή βροχόπτωση.

“Η πίεση είναι πάντα η ίδια. Πάνω απ’ όλα, είμαστε πιο άνετα όταν απλά πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι μας. Δεν περιμένουμε τίποτα, έχουμε ακόμα περισσότερα κίνητρα για να κερδίσουμε.” δήλωσε ο κόουτς Αμορίμ.

Έτοιμος για 11αδα ο αρχηγός Κοάτες (στόπερ) που πέρασε ως αλλαγή στην Τσάβες, έτοιμος να πάρει λεπτά και ο Έντουαρντς (εξτρέμ) που ήταν στην αποστολή αλλά δεν αγωνίστηκε λόγω γρίπης.

Σταθερές οι απουσίες των τραυματιών Σεντ Τζουστ (στόπερ), Φρεσνέδα (δεξί μπακ) και των διεθνών Ντιομαντέ (στόπερ), Μορίτα (μέσος), Καταμό (μπακ/χαφ).

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 8/9 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης

* Goal/Goal τα 7/9 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα

* Τα παιχνίδια της Πορτογαλίας παίζουν στη Novibet

Βιζέλα – Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ