21η αγωνιστική

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Μόρτον-Πάρτικ Θιστλ 1-4.

*Αποτέλεσμα δευτέρου γύρου: Πάρτικ Θιστλ-Μόρτον 2-1.

ΜΟΡΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Νταντί Γιουνάιτεντ με σκορ 2-3, στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι φιλοξενούμενοι με τον Οάκλεϊ στο 25’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον ίδιο στο 36’. Το 1-2 πέτυχε ο Φοδέριχναμ στο 38’ και το 2-2 ο Μουλτ στο 45’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Οάκλεϊ πετυχαίνοντας χατ-τρικ στο 88’.

Τεράστιο τρίποντο για τη Μόρτον με μια άκρως αποτελεσματική εμφάνιση. Παρά την έντονη πίεση που δέχθηκε, κατάφερε να εκμεταλλευτεί πλήρως τις ευκαιρίες που δημιούργησε, βρίσκοντας δίχτυα με όλες όσες βρήκαν στόχο. Αμυντικά υπέκυψε δύο φορές, όμως αυτό εν τέλη δεν της κόστισε.

Με ψυχολογία στα ύψη έρχεται στο σημερινό παιχνίδι, ύστερα από τη τεράστια νίκη που απέσπασε απέναντι στη Νταντί Γιουνάιτεντ. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση αυτή την περίοδο, σκοράρει με τρομερή συνέπεια στις αναμετρήσεις της, ενώ είναι σε γενικές γραμμές σταθερή στα μετόπισθεν.

Μόρτον Στατιστικά

*Με No Goal τα 4/5 πρόσφατα ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Άρμπροουθ, στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 1-0 ο Γκράχαμ στο 12’ και το 2-0 ο Φιτζπάτρικ στο 51’. Το 3-0 πέτυχε ο Αντελόγε στο 80’ και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο ίδιος στο 82’.

Δεύτερη σερί νίκη για την Πάρτικ Θιστλ με εμφατικό σκορ. Εκμεταλλεύτηκε πλήρως τις ευκαιρίες που δημιούργησε, καθώς και τα αμυντικά προβλήματα των φιλοξενούμενων, σκοράροντας και στα δύο ημίχρονα με άνεση. Αμυντικά δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα, διατηρώντας το μηδέν παθητικό.

Ανεβασμένη αυτή την περίοδο, επέστρεψε στις νίκες και φαίνεται να βρίσκει ξανά ρυθμό. Βρήκε και πάλι την επαφή της με τα αντίπαλα δίχτυα, ενώ φάνηκε βελτιωμένη αμυντικά στη τελευταία αναμέτρησή της, μη δεχόμενη γκολ μετά από έξι παιχνίδια.

Πάρτικ Θιστλ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Μόρτον – Πάρτικ Θιστλ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ