*21η αγωνιστική

*Σε προηγούμενους γύρους: Κουιν οφ Σάουθ – Αλόα 3-4, Αλόα – Κουίν οφ Σάουθ 1-0

*Τέσσερα σερί G/G στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια σε αυτή την έδρα.

ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ

Προηγούμενο ματς: Η Κουίν οφ Σάουθ έχασε 1-0 εκτός έδρας από την Φόλκερκ με ένα τέρμα του Νέσμπιτ στο 46ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η Κουίν οφ Σάουθ έχασε με 1-0 εκτός έδρας από την Φόλκερκ, πρώτη της ήττα έπειτα από τέσσερις αγώνες στους οποίους είχε τρεις νίκες και μία ισοπαλία.

Στο γήπεδό της κέρδισε τους δύο πιο πρόσφατους αγώνες και ενώ στους 12 προηγούμενους εντός είχε πετύχει μόλις μία νίκη.

Αλλά αυτό το αποτέλεσμα ήταν αρκετό για να την ρίξει πάλι στην έβδομη θέση στο -3 από την πρώτη τετράδα και τις θέσεις που οδηγούν στα play off για άνοδο, με αγώνες περισσότερους, ενώ ξέφυγε στο +12 από την ένατη που οδηγεί στα play off για την παραμονή.

Κουίν οφ Σάουθ Στατιστικά

*11/14 G/G εντός έδρας

*10/14 over 2,5 εντός έδρας.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΛΟΑ

Προηγούμενο ματς: Η Αλόα κέρδισε 3-1 εντός έδρας το Εδιμβούργο, παρόλο που ζορίστηκε περισσότερο του αναμενομένου. Προηγήθηκε με τον Γουέιλς στο 37’, αλλά ισοφαρίστηκε από τον Σι στο 47’ και χρειάστηκε να φτάσουμε στα τελευταία λεπτά για να σκοράρει δύο γκολ με τους Κόουλι (89’), Ρόου (90’).

Η Αλόα έκανε τα αναμενόμενα, ίσως και λιγότερα από αυτά, κερδίζοντας με 3-1 εντός έδρας το Εδιμβούργο. Αυτή ήταν η τρίτη της νίκη στους πέντε τελευταίους αγώνες που δεν έχει ήττα.

Μάλιστα κέρδισε τους δύο πιο πρόσφατους αγώνες που έπαιξε μακριά από την έδρα της.

Αυτά τα αποτελέσματα την ανέβασαν στην 5η θέση, στο -1 από την πρώτη τετράδα και τις θέσεις που οδηγούν στα play off για την διεκδίκηση της ανόδου, με τέτοια διαφορά τερμάτων που μπορεί να θεωρηθεί και απόσταση βολής.

Αλόα Στατιστικά

*5/6 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*4/5 G/G στα τελευταία παιχνίδια της

Κουίν οφ Σάουθ – Αλόα στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ