20η αγωνιστική

*Under 2.5 τα 3/4 συνολικά παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στον πρώτο γύρο: Ανεσί – Παρί 2-2

Δείτε τα Προγνωστικά Γαλλίας

ΠΑΡΙ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 1-2 επί της Αλέ, για το κύπελλο. Πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων με τους Ζαμπαρί (2′) και Κεμπάλ (77′), για να δεχθεί τη μείωση με πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Την πρόκριση στους “32” του κυπέλλου πανηγύρισε πριν από μια εβδομάδα η Παρί. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Στεφάν Ζιλί φιλοξενήθηκε από την Αλέ, στην έδρα της οποίας επικράτησε με 1-2.

Μπορεί να μην έπιασε το μέγιστο της απόδοσης της, ωστόσο κόντρα σε μια κατώτερη ποιοτικά αντίπαλο έκανε το καθήκον της, σκοράροντας από μια φορά στο ξεκίνημα και στα τελευταία λεπτά. Δέχθηκε απλά τη μείωση στις καθυστερήσεις, από το σημείο του πέναλτι.

Στην επόμενη φάση, θα βρει απέναντι της τη Βαλενσιέν (20/01), την οποία θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας. Στο πρωτάθλημα, έρχεται από αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών (3-1-0), μετά και το εντός 2-2 με την Κεβιγί, οπότε και είναι σε τριπλή ισοβαθμία με τις Γκινγκάμπ και Ροντέ.

Μεσοβδόμαδα, ανακοίνωσε την απόκτηση του 36χρονου τερματοφύλακα Ρεμί Ριού, ως ελεύθερο από τη Λυών.

Παρί Στατιστικά

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 3/4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΝΕΣΙ

Προηγούμενο ματς: Ήττα 1-5 από τη Ντιζόν, σε φιλικό προετοιμασίας.

Μακριά από τις επιτυχίες παραμένει εδώ και τέσσερα παιχνίδια η Ανεσί. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Λορέν Γκουγιό υποδέχθηκε τη Ροντέ, κόντρα στην οποία έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 1-2.

Βρέθηκε πίσω από νωρίς σε ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο. Στην πορεία όμως έγινε αρκετά πιο επιθετική, ήταν αυτή που απειλούσε περισσότερο και έφερε το ματς στα ίσα λίγο μετά την επιστροφή από τα αποδυτήρια. Είχε φάσεις ακόμη και για να τελειώσει το ματς, δεν το έκανε όμως και το “πλήρωσε” με δεύτερο τέρμα.

Τρίτη διαδοχική ήττα, μετά και από εκείνες κόντρα σε Καέν (1-2 εντός) και Γκρενόμπλ (1-0 εκτός). Αρκετά χαμηλά στην κατάταξη, έστω και οριακά βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Επικράτησε μια φορά στα επτά πιο πρόσφατα εντός της (1-4-2).

Ανεσί Στατιστικά

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα 7/9 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Παρί – Ανεσί στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ