20η αγωνιστική

*Over 3.5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στον πρώτο γύρο: Πο – Ροντέ 2-2

Δείτε τα Προγνωστικά Γαλλίας

ΡΟΝΤΕ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 0-4 επί της Σαλάνς, για το κύπελλο. Τα τέρματα της σημείωσαν οι Κορεντό (3′, 13′, 63′) και Ουντοντζί (55′).

Ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις “τρέχει” η Ροντέ. Την περασμένη Παρασκευή, η ομάδα του Ντιντιέ Σαντινί φιλοξενήθηκε από τη Σαλάνς, κόντρα στην οποία δεν είχε πρόβλημα να επικρατήσει με 0-4 και να πάρει την προκριση στο κύπελλο.

Με διαφορά ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο, δεν έδωσε κανένα δικαίωμα σε μια αντίπαλο που αγωνίζεται τέσσερις κατηγορίες πιο χαμηλά και έφτασε δίκαια στο ευρύ αποτέλεσμα, σκοράροντας από δυο φορές στο ξεκίνημα του κάθε ημιχρόνου.

Πιο δύσκολο το έργο που θα έχει στους “32” της διοργάνωσης, καθώς θα υποδεχθεί τη Μονακό (20/01). Στο πρωτάθλημα, έρχεται από το εκτός 1-2 επί της Ανεσί και μοιράζεται την όγδοη θέση με τις Γκινγκάμπ και Παρί. Αήττητη στα επτά τελευταία εντός (4-3-0).

Ροντέ Στατιστικά

*Over 2.5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 τα 3/4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΟ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-4 από τη Ναντ, για το κύπελλο. Προηγήθηκε με τον Σιλά στο 15ο λεπτό, για να δεχθεί στην πορεία την ανατροπή (48′, 80′, 83′, 88′).

Τέλος έλαβε το αήττητο σερί των δέκα αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις για την Πο, στο οποίο και μετρούσε έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Την περασμένη Παρασκευή, η ομάδα του Νικολά Ουσέ υποδέχθηκε τη Ναντ, κόντρα στην οποία γνώρισε τη συντριβή με 1-4 και αποκλείστηκε από το κύπελλο.

Αν και ήταν αυτή που προηγήθηκε στο σκορ και μάλιστα από νωρίς, σταδιακά έγινε πιο παθητική, δίνοντας χώρους στην αντίπαλο της. Άντεξε στην πίεση μέχρι και την ανάπαυλα, με την επιστροφή από τα αποδυτήρια όμως παραδόθηκε στην ανωτερότητα των φιλοξενούμενων και δεν απέφυγε τα χειρότερα.

Αποκλειστικά στο πρωτάθλημα πλέον όλη η προσοχή της, εκεί όπου έρχεται από αήττητο σερί οκτώ αγωνιστικών (4-4-0), μετά και το εντός 1-1 με την Τρουά. Αλώβητη στις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της, έχοντας πάρει το διπλό στις δυο εξ αυτών.

Πο Στατιστικά

*Goal/Goal τα οκτώ τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Ροντέ – Πο στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ