19η αγωνιστική

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Ρέιντζερς-Μάδεργουελ 1-0.

ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας λευκή ισοπαλία (0-0) με αντίπαλο τη Σεντ Μίρεν, στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν αμφότερες, καμία δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Μέτρια εμφάνιση, αλλά με ισόπαλο αποτέλεσμα για τη Μάδεργουελ. Είχε μεν ευκαιρίες, απείλησε με αρκετές την αντίπαλη εστία, όμως δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Η άμυνά της δέχθηκε πίεση από τους γηπεδούχους, αλλά κατάφερε να τους κρατήσει μακριά από την εστία της, διατηρώντας την ανέπαφη ύστερα από δεκατρείς αγώνες.

Πολύ δύσκολο το έργο της και σήμερα, καθώς υποδέχεται την αρκετά πιο δυνατή Ρέιντζερς. Παραμένει σε κακή κατάσταση, βγάζει μετριότητα στις αναμετρήσεις της και αγνοεί τη νίκη εδώ και δεκατέσσερις αγωνιστικές, ανεξαρτήτως έδρας. Είναι μεν μαχητική και συνηθίζει να βρίσκει δίχτυα, ειδικά μπροστά στο κοινό της, όμως έχει πάρα πολλά προβλήματα στα μετόπισθεν, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να σταματήσει να δέχεται εξίσου γκολ. Βρίσκεται μόλις στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο +5 από την ουραγό Λίβινγκστον και στο -8 από την 6η Χιμπέρνιαν.

Μάδεργουελ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Σεντ Τζόνστον, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 1-0 ο Ντέσερς στο 28’ και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Ταβερνιέρ με πέναλτι στο 84’.

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί της έδωσε η Ρέιντζερς. Επέβαλλε το ρυθμό της από νωρίς και κατάφερε να προηγηθεί λίγο πριν το ημίωρο. Στη συνέχεια απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ώστε να μην κινδυνεύσει καθόλου αμυντικά, ενώ «σφράγισε» το τρίποντο με ένα ακόμα γκολ στα τελευταία λεπτά του ματς.

Να διευρύνει ακόμα περισσότερο το νικηφόρο σερί της θέλει σήμερα, μειώνοντας την απόστασή της από την κορυφή. Είναι σε τρομακτικά καλή κατάσταση, έχει βρει τρομερό ρυθμό και είναι καταιγιστική μεσοεπιθετικά, σκοράροντας ασταμάτητα κόντρα σε κάθε αντίπαλο. Μπορεί κάλλιστα σήμερα να εκμεταλλευτεί τις αμυντικές αδυναμίες των γηπεδούχων ώστε να μη δυσκολευτεί να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να τους υποτιμήσει, αφού κάθε άλλο παρά άτρωτη είναι κι εκείνη με τη σειρά της στα μετόπισθεν.

Ρέιντζερς Στατιστικά

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

Μάδεργουελ – Ρέιντζερς στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ