* 19η αγωνιστική.

* Η Σεντ Τρούιντεν έχει δεχτεί τουλάχιστον 1 γκολ σε καθένα από τα 4 τελευταία μεταξύ τους.

* Under 2,5 τα 5/6 παιχνίδια που έχουν δώσει οι δύο ομάδες, τα 4 ήταν με N/G.

* Στον πρώτο γύρο: Σαρλερουά-Σεντ Τρούιντεν 1-1 (04/09)

ΣΕΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 3-0 από τη Μόλενμπεκ εκτός από δύο γκολ του Γκουέιγ (32’, 64’) και ένα του Εμπούπ (74’).

Μπορεί να μην ήταν η χειρότερη φετινή εμφάνιση, αλλά ήταν σίγουρα μια από εκείνες που δεν έχει να κρατήσει πολλά. Από την αρχή ως το τέλος έψαχνε μάταια να μπει στο ρυθμό του αγώνα, δεν το κατάφερε ποτέ. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό, δεν μπόρεσε καν να παίξει με τον τρόπο που θέλει απέναντι σε ένα σύνολο, μάλλον κατώτερο από εκείνη.

Τρέχει αρνητικό σερί κι όμως δεν έχει υποχωρήσει σημαντικά στη βαθμολογία. Εκείνο που έχουν δείξει, μάλλον ξεκάθαρα, αυτά τα τελευταία αποτελέσματα, είναι ότι δεν μπορεί και μάλλον δεν θέλει κιόλας κάτι περισσότερο από ένα καλό πλασάρισμα στις θέσεις 7-12 και στα πλέι οφ ΙΙ.

Αυτοκριτικός και επικριτικός ο Φινκ. “Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να κρυβόμαστε πίσω από τη νεανικότητα και την έλλειψη εμπειρίας αυτή της ομάδας” τόνισε, αποσύροντας μια δικαιολογία που ο ίδιος είχε εμφανίσει πριν από αρκετό καιρό, όταν η ομάδα του είχε δεχτεί δύο “τεσσάρες” από Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ και Λέουβεν. Επιπλέον, έκλεισε κάθε κουβέντα για εξάδα, “δεν είμαστε σε θέση για κάτι τέτοιο κι αυτό πλέον είναι σαφές σε όλους μας” παραδέχτηκε ο Γερμανός.

Τιμωρημένος με κάρτες ο στόπερ Γκοντό. Αμφίβολοι αλλά μάλλον θα αγωνιστούν κανονικά ο εξτρέμ Χασιόκα και ο φορ Κόιτα.

Σεντ Τρούιντεν Στατιστικά

* Δεν έχει νίκη στα 3 τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο, σε όλα δέχτηκε τουλάχιστον από 1 γκολ.

* Under 2,5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έσπασε σερί με την ήττα με 3-0 από τη Μόλενμπεκ.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλη χωρίς γκολ με την Σταντάρ στη Λιέγη στο ντέρμπι της Βαλονίας. Έφτασε πιο κοντά στο να ανοίξει το σκορ σε ένα ματς κακό και με πολύ λίγες φάσεις.

Πήρε έναν βαθμό στη Λιέγη, ο οποίος αν μη τι άλλο, την έβγαλε από τη ζώνη των πλέι άουτ. Με βάση την εικόνα του αγώνα είναι η μόνη που δικαιούται να λέει πως μπορούσε κάτι περισσότερο, η μεγαλύτερη φάση του αγώνα, το τετ-α-τετ του Μπενζά ήταν μια περίπτωση που με ένα πιο ψύχραιμο και σωστό τελείωμα, θα της είχε αποφέρει ένα γκολ.

Λογικό να μην υπάρχει μεγάλη ψυχραιμία, η ομάδα δεν κάνει την πορεία που θα ήθελε. Στόχος ήταν μια καλή θέση στα πλέι οφ ΙΙ και να παλέψει μήπως μπορέσει και να διεκδικήσει συμμετοχή στα πλέι οφ του πρωταθλήματος και αυτή τη στιγμή προσπαθεί να μην μπλέξει στην ιστορία του υποβιβασμού. Λογικό να υπάρχει απογοήτευση και να αμφισβητείται και ο κόουτς Ματσού.

Αποφάσεις που θέλουν θάρρος φέρεται να έχει πάρει ο Ματσού εν όψει και της μεταγραφικής περιόδου που έρχεται, ειδικά τώρα που ο σύλλογος απέκτησε ισχυρό οικονομικά επενδυτή. Στην πόρτα της εξόδου δείχνει να βρίσκεται ο χαφ Τρέμπελ που φέτος δεν έχει καθόλου ενεργή συμμετοχή στην ομάδα, πολύ πιθανόν να ακολουθήσουν κι άλλοι, οι οποίοι φυσικά θα αντικατασταθούν. Την ίδια στιγμή όμως, προκαλούν “πονοκέφαλο” οι συνεχείς τραυματισμοί με το ιατρικό τιμ να έχει βρεθεί στο στόχαστρο.

Με πολύ σημαντικές ελλείψεις στη Λιμβουργία, έξω ο στόπερ Κνέζεβιτς και ο χαφ Ιλαϊμαχαρίτρα, αμφότεροι λόγω τραυματισμού.

Σαρλερουά Στατιστικά

* Δεν έχει νίκη στα 4 τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έχει χάσει τα 2, το 1 στο κύπελλο.

* Έχει κερδίσει μόνο 1 παιχνίδι στα τελευταία 8 σε όλες τις διοργανώσεις, 3-2 εντός την τότε ουραγό Βέστερλο.

Σεντ Τρούιντεν-Σαρλερουά στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ