*20η αγωνιστική

*Στον Α’ γύρο: Tέλσταρ – Φένλο 1-2

*8/9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με goal/goal

*4/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Over 2,5

*Μόλις μία νίκη έχει η Τέλσταρ στα εννιά τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της απέναντι στην Φένλο (5-3-1).

Δείτε τα Προγνωστικά Ολλανδίας

ΦΕΝΛΟ

Προηγούμενο ματς: Υπέστη ήττα σοκ με 2-1 από την OSS εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Κάκιστο πρώτο μέρος, δέχτηκε δύο γκολ (11′, 36′), δεν κατάφερε να πετύχει κάτι περισσότερο από την μείωση του σκορ (39′), παρότι άσκησε ασφυκτική πίεση ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο.

Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση η Φένλο και το έδειξε και απέναντι στην έδρα της ουραγού Τέλσταρ, όπου δίχως να αποπνέει την παραμικρή εμπιστοσύνη αμυντικά, ηττήθηκε με 2-1. Αυτή ήταν η τέταρτη ήττα για την Φένλο στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, μόλις μία εβδομάδα μετά την μεγάλη νίκη επί της Ντόρντρεχτ. Αποτελεί την πιο ασταθή και αλλοπρόσαλλη ομάδα του πρωταθλήματος με μεγάλη διαφορά.

Αποχωρεί για λόγους υγείας ο τεχνικός διευθυντής Μάρκο Μπόχερς. Πέραν του τραυματία αμυντικού Ρούτεν, δεν αντιμετωπίζει άλλα θέματα τραυματισμών. Ο εξτρέμ Αλιούς υπέπεσε σε σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα και τέθηκε εκτός ομάδας, ενώ σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν.

Φένλο Στατιστικά

*9/10 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*Δέχεται πρώτη γκολ στα 6/8 τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

TEΛΣΤΑΡ

Προηγούμενο ματς: Κάκιστη εμφάνιση και ήττα με 0-2 από την Ντόρντρεχτ εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, αφού η αντίπαλος έμεινε με δέκα μόλις στο 12′. Και όμως, παρά το αριθμητικό της πλεονέκτημα δεν κατάφερε να απειλήσει καθόλου, ενώ δέχτηκε και δύο γκολ στο δεύτερο μέρος (69′, 89′).

Τραγικό το πρόσωπο που έδειξε απέναντι στην Ντόρντρεχτ, έπαιζε με παίκτη παραπάνω και κατάφερε να δεχτεί δύο γκολ. Καλώς ή κακώς η φετινή σεζόν εξελίσσεται πολύ άσχημα για την Τέλσταρ, που δεν μπορεί να πιάσει τα περσινά της στάνταρ σε καμία περίπτωση. Κινδυνεύει να μείνει χωρίς στόχους, πιθανότερα θα παίξει ρόλο ρυθμιστή και φέτος.

Ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ο αμυντικός Ούντε Κότε. Αντίθετα, παραμένουν τραυματίες οι Κάαντορπ και Όβερτουμ. Οι οπαδοί της αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες του Μάικ Σνόεϊ, ενώ ζήτησαν εξηγήσεις για τις εμφανίσεις της ομάδας.

Τέλσταρ Στατιστικά

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

*Δεν έχει σκοράρει στα τρία τελευταία παιχνίδια της

ΦΕΝΛΟ – ΤΕΛΣΤΑΡ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ