*21η αγωνιστική

*Στον Α’ γύρο: Πετρολούλ – Κραϊόβα 1948 4-3

*6/8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με 0-1 γκολ

*Απόλυτα ισορροπημένη η πρόσφατη μεταξύ τους προϊστορία (3-1-3).

ΚΡΑΪΟΒΑ 1948

Προηγούμενο ματς: Πήρε μεγάλη νίκη στην έδρα της Βολουντάρι με 0-1 την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το γκολ ο Μπιανούτα στο 37′.

Διανύει την καλύτερή της περίοδο από την αρχή της σεζόν η ομάδα του Τζιοβάννι Κονσταντίνο, η οποία μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες (δύο στο πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο) χωρίς να δεχθεί γκολ και πραγματοποιώντας παράλληλα εξαιρετικές εμφανίσεις στο διάστημα αυτό. Απέναντι στην Βολουντάρι έπαιξε εξαιρετικά μέχρι την στιγμή που σκόραρε, στην συνέχεια οχυρώθηκε αμυντικά και προσπάθησε απλώς να κρατήσει το αποτέλεσμα.

Ένα πιθανό αρνητικό που μπορεί να προκύψει από το διάστημα των γιορτών, αποτελεί πως η Κραϊόβα 1948 είναι μια ομάδα με πολλούς ξένους, που θα λείψουν λόγω ημερών και σε τέτοιες καταστάσεις είναι αρκετά δύσκολο να διατηρηθεί η συγκέντρωση. Πλήρης.

Κραϊόβα 1948 Στατιστικά

*6/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΕΤΡΟΛΟΥΛ 52 ΠΛΟΪΕΣΤΙ

Προηγούμενο ματς: Σε ένα σκληρό παιχνίδι που σε καμία περίπτωση δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, έμεινε στο 0-0 με αντίπαλο την Ραπίντ Βουκουρεστίου εντός έδρας. Έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 6′, λόγω αποβολής της αντιπάλου, ωστόσο δεν μπόρεσε να βρει κάποιο γκολ. Στο 82′ οι ισορροπίες αποκαταστάθηκαν και δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος.

Η Πετρολούλ είχε αριθμητικό πλεονέκτημα κόντρα στη Ραπίντ για σχεδόν ένα ολόκληρο ματς (0-0), αλλά δεν κατάφερε να γίνει επικίνδυνη και έτσι έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανέβει κι άλλο βαθμολογικά. Φυτοζωεί με ισοπαλίες η ομάδα του Φλορίν Πάρβου, η οποία βρίσκεται στο -2 από την προνομιούχο εξάδα και τα πλέι οφ. Έχει ως πάγια τακτική να μην χάνει σε ματς που δεν μπορεί να κερδίσει και αυτό είναι που την καθιστά αλλαγμένη σε σχέση με πέρυσι.

Τιμωρημένος ο Παπ, που συμπλήρωσε κάρτες, αλλά και ο Ντούα, που αποβλήθηκε στο ματς με την Ραπίντ. Παραμένουν τραυματίες οι Χάνκα και Πέτροβιτς.

Πετρολούλ 52 Πλοϊέστι Στατιστικά

*6/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με X στο πρώτο ημίχρονο

*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

ΚΡΑΪΟΒΑ 1948 – ΠΕΤΡΟΛΟΥΛ 52 ΠΛΟΪΕΣΤΙ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ