16η αγωνιστική

*Η Λειψία επικράτησε και στα επτά τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο τη Βέρντερ Βρέμης, σε όλες τις διοργανώσεις. Τελευταία της ήττα το Μάιο του 2019 με 2-1 για το πρωτάθλημα.

*Goal/Goal τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Δείτε τα Προγνωστικά Γερμανίας

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με τη Γκλάντμπαχ, για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε με τον Μπορέ στο έβδομο λεπτό και παρότι δέχθηκε την ανατροπή (45′, 49′), εν τέλει ισοφάρισε στο 76′ με τον Ντουκς.

Αήττητη κατάφερε να παραμείνει για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι η Βέρντερ Βρέμης, μετά και τη νίκη που πανηγύρισε με 2-0 επί της Άουγκσμπουργκ. Την Παρασκευή και για την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Όλε Βέρνερ φιλοξενήθηκε από τη Γκλάντμπαχ, με την οποία αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2.

Παρότι ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ από νωρίς και στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε, σταδιακά είδε την αντίπαλο της να ισορροπεί την κατάσταση και να γίνεται απειλητική. Αφού δέχθηκε αρχικά την ισοφάριση στο φινάλε του ημιχρόνου, είδε΄τη Γκλάντμπαχ να έχει δοκάρι με την επιστροφή από τα αποδυτήρια και λίγο αργότερα να ολοκληρώνει την ανατροπή. Δεν τα παράτησε όμως και σχεδόν από το πουθενά έκανε το 2-2, το οποίο έμεινε μέχρι τέλους.

Παραμένει χαμηλά στην κατάταξη, με μόλις 15 βαθμούς στα ισάριθμα παιχνίδια για τη διοργάνωση, ούσα παράλληλα στο +5 από τα μπαράζ παραμονής και στο +6 από την τελευταία δυάδα. Επικράτησε στα 4/8 φετινά εντός της, στα οποία είχε ακόμη μια ισοπαλία και τρεις ήττες.

Βέρντερ Βρέμης Στατιστικά

*No Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal τα 3/4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΛΕΙΨΙΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 3-1 επί της Χόφενχαϊμ, για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε στο 34′ με τον Κλόστερμαν και παρότι δέχθηκε την ισοφάριση στο 42ο λεπτό, στην πορεία βρήκε ακόμη δυο φορές δίχτυα με τους Φόρσμπεργκ (70′) και Σιμακάν (74′).

Από την τρίτη διαδοχική της νίκη προέρχεται η Λειψία, μετά και από εκείνες που πήρε κόντρα σε Χάιντενχαϊμ (2-1 εντός) και Ντόρτμουντ (2-3 εκτός). Το περασμένο Σάββατο, η ομάδα του Μάρκο Ρόσε υποδέχθηκε τη Χόφενχαϊμ, της οποίας και επικράτησε με 3-1 στα πλαίσια της προηγούμενης αγωνιστικής.

Ανώτερη σε γενικές γραμμές στον αγωνιστικό χώρο και παρότι σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες, κατάφερε εν τέλει να πάρει το προβάδισμα λίγο μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας, χάρη σε έναν κεντρικό αμυντικό της. Δεν κράτησε όμως για πολύ τα ηνία, καθώς οκτώ λεπτά αργότερα είδε την αντίπαλο να ισοφαρίζει μετά από άστοχη έξοδο του Μπλάσβικ. Ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, είχε δοκάρι στο ξεκίνημα αυτού, για να σκοράρει εν τέλει ακόμη δυο φορές προς το φινάλε.

Παραμένει έτσι στις πρώτες θέσεις της κατάταξης και πιο συγκεκριμένα στην τρίτη θέση, θέλοντας να μείνει σε επαφή με τις δυο πρωτοπόρους, Λεβερκούζεν και Μπάγερν Μονάχου. Πανηγύρισε το διπλό στις τέσσερις από τις επτά φετινές εξόδους της, έχοντας ηττηθεί ωστόσο στις υπόλοιπες τρεις εξ αυτών.

Το σημερινό παιχνίδι θα είναι και το τελευταίο του Εμίλ Φόρσμπεργκ με τη φανέλα της Λειψίας, μετά από οκτώ χρόνια παρουσίας. Ο 32χρονος Σουηδός θα ανήκει από την 1η Ιανουαρίου στη Νέα Υόρκη.

Λειψία Στατιστικά

*Goal/Goal και Over 2.5 τα οκτώ τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal και Over 2.5 τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Βέρντερ Βρέμης – Λειψία στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ