16η αγωνιστική

*Αήττητη η Μονπελιέ στα τρία τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο τη Μετς, έχοντας μια νίκη και δυο ισοπαλίες.

*Goal/Goal τα 5/6 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

ΜΕΤΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-1 από τη Μπρεστ, για το πρωτάθλημα. Δέχθηκε το μοναδικό τέρμα στο 75ο λεπτό.

Από τη δεύτερη διαδοχική της ήττα προέρχεται η Μετς, μετά και την ήττα που υπέστη με 2-0 από τη Λιλ. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι υποδέχθηκε τη Μπρεστ, κόντρα στην οποία έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 0-1.

Αρκετά ισορροπημένο και με λίγες καλές στιγμές το μεταξύ τους ματς, με την ίδια να έχει δοκάρι στην πιο αξιόλογη ευκαιρία μέχρι την ανάπαυλα. Στην πορεία έχασε μια ακόμη σπουδαία ευκαιρία για να πάρει τα ηνία, ωστόσο ο αντίπαλος τερματοφύλακας της το αρνήθηκε. Και αφού δεν σκόραρε αυτή, εν τέλει το “πλήρωσε” προς το φινάλε, μετά από σουτ που έγινε από το ημικύκλιο της περιοχής.

Μετά και από αυτή τη νέα απώλεια της, μπορεί να παραμένει στα μέσα της κατάταξης, ωστόσο είναι μόλις στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού, οπότε και καλείται να βρει άμεση αντίδραση. Επικράτησε μια φορά στα επτά φετινά εντός της, στα οποία είχε ακόμη από τρεις ισοπαλίες και ήττες.

Από 22 παίκτες αποτελείται η αποστολή που επέλεξε ο Μπόλονι, στην οποία βρίσκονται και πάλι οι Κουαό και Σανέ. Αντιθέτως, εκτός βρίσκονται οι Λο, Εστουπινάν, Ατά και Ενγκεσάν.

Μετς Στατιστικά

*Δέχεται γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal και Under 2.5 τα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΟΝΠΕΛΙΕ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με τη Λανς, για το πρωτάθλημα.

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα έμεινε για έκτο διαδοχικό παιχνίδι η Μονπελιέ. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μισέλ Ντερ Ζακαριάν υποδέχθηκε τη Λανς, με την οποία αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Αρκετά κακό από άποψη ποιότητας το μεταξύ τους, καθώς αμφότερες δεν κατάφεραν να είναι ιδιαίτερα απειλητικές προς την αντίπαλη εστία. Οι όποιες αξιόλογες φάσεις έγιναν ήταν κατά κύριο λόγο από την αντίπαλο, δυο από αυτές στο πρώτο ημίχρονο και μια με τη συμπλήρωση μιας ώρας. Η ίδια είχε την καλύτερη στιγμή της στα τελευταία λεπτά, όμως ο αντίπαλος πορτιέρο της αρνήθηκε το γκολ.

Δεύτερο σερί ματς που μένει “άσφαιρη”, ενώ μετά και από αυτή τη νέα της απώλεια, παραμένει χαμηλά και με μόλις 14 βαθμούς, στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Επιπλέον, ηττήθηκε και στις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της, στις οποίες δεν κατάφερε ούτε και να σκοράρει.

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μούσα Αλ-Ταμάρι, ωστόσο θα εξεταστεί και πάλι η κατάσταση σου πριν το παιχνίδι. Γνώριμα τα υπόλοιπα αγωνιστικά προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει ο κόουτς Ντερ Ζακαριάν, την ώρα που ο Κικί Κουγιατέ εκτίει τη δεύτερη από τις τρεις αγωνιστικές της τιμωρίας του.

Μονπελιέ Στατιστικά

*Under 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 Goals τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Μετς – Μονπελιέ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ