*19η αγωνιστική

*Στον Α’ γύρο: Χράντετς Κραλόβε – Φάσταβ Ζλιν 2-0

*3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με άσο στο πρώτο ημίχρονο

*Τα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στην έδρα της Ζλιν, έληξαν με goal/goal

*Μόλις μία νίκη έχει η Ζλιν στα επτά τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (1-2-4).

ΦΑΣΤΑΒ ΖΛΙΝ

Προηγούμενο ματς: Σε παιχνίδι ροντέο, ηττήθηκε με 5-3 από την Σλόβαν Λίμπερετς εκτός έδρας σε εξ’ αναβολής μεσοβδόμαδο παιχνίδι. Μπήκε άσχημα και η αντίπαλος πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων (8′, 27′), βρήκε προσωρινά την μείωση (36′), ενώ στην επανάληψη μπήκε με την ίδια νωχελικότητα και δέχτηκε γκολ άλλες δύο φορές (63′, 78′). Μείωσε και πάλι (85′), το πέμπτο γκολ για την γηπεδούχο ήρθε στο 90′, ενώ στα χασομέρια διαμορφώθηκε το τελικό σκορ με πέναλτι (90+3′).

Δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το γρήγορο τέμπο της Λίμπερετς και μοιραία ηττήθηκε με το βαρύ 5-3, το οποίο και μάζεψε κάπως προς το τέλος. Πολλά τα αμυντικά κενά, θύμισε την Ζλιν στην αρχή της περιόδου. Απόλυτα ισορροπημένο το πρόσφατο ρεκόρ της στα έξι τελευταία παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο (2-2-2). Τιμωρημένος ο Τσέρνιν, τραυματίες οι Γκονζάλεζ, Τσέντιντλα και Σλόντσικ.

Φάσταβ Ζλιν Στατιστικά

*5/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΧΡΑΝΤΕΤΣ ΚΡΑΛΟΒΕ

Προηγούμενο ματς: Κέρδισε με 0-2 την Σέσκε Μπουντεγιόβιτσε εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Πήρε προβάδισμα μόλις στο 4′, ενώ διαμόρφωσε το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45+1′). 

Μολονότι δεν της βγαίνουν τα εκτός έδρας παιχνίδια φέτος, κατάφερε να αξιοποιήσει την κάκιστη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση της Σέσκε και να αποδράσει από το Μπουντεγιόβιτσε με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Πολύ καλή και ώριμη εμφάνιση, δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στην ουραγό. Πρώτη της νίκη μετά τα τέλη Οκτώβρη, θέλει ανάλογη εμφάνιση και σήμερα. Μοναδικός απών ο τραυματίας Χαϊντενράιχ.

Χράντετς Κραλόβε Στατιστικά

*7/8 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

ΦΑΣΤΑΒ ΖΛΙΝ – ΧΡΑΝΤΕΤΣ ΚΡΑΛΟΒΕ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ