22η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 5/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 5/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Λέστερ με σκορ 3-2, στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι φιλοξενούμενοι με τον Μπράντσο στο 10’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Βέστεργκαρντ στο 48’ και δέχθηκαν την ανατροπή από τον Ντάκα στο 52’. Το 3-1 πέτυχε ο Περέιρα στο 78’ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Νίσμπετ στο 90+3’.

Πάλεψε η Μίλγουολ, αλλά δεν μπόρεσε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Λέστερ. Παρ’ όλο που μπήκε δυνατά και προηγήθηκε στο σκορ, οι γηπεδούχοι πίεσαν έντονα στην επανάληψη και το ανέτρεψαν με σχετική άνεση, ενώ στη συνέχεια απέκτησαν και ασφαλές προβάδισμα. Στις καθυστερήσεις μείωσε, αλλά χωρίς να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.

Αντίδραση θέλει να βγάλει ύστερα από τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος. Κάκιστη αμυντικά, δεν μπορεί να σταματήσει να δέχεται γκολ, όμως στις τελευταίες αναμετρήσεις της έδειξε καλύτερη εικόνα. Μπορεί να εκμεταλλευτεί σήμερα το πλεονέκτημα έδρας, καθώς και τα πολλά προβλήματα που βγάζει η αντίπαλός της, προκειμένου να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, το οποίο θα της δώσει τεράστια «ανάσα» στη μάχη που δίνει για να παραμείνει εκτός της ζώνης του υποβιβασμού.

Μίλγουολ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Πρέστον με σκορ 1-3, στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Μπράουνι στο 3’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Κιν στο 39’. Το 1-2 πέτυχε ο Γουόρντ στο 54’ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γουάιτμαν στο 66’.

Κακή εμφάνιση και ήττα για τη Χάντερσφιλντ. Μπήκε νωθρά και έμεινε από νωρίς πίσω στο σκορ, ενώ στη συνέχεια δέχθηκε ακόμη ένα γκολ πριν το ημίχρονο. Στην επανάληψη μπήκε δυνατά και μείωσε, αλλά λίγο αργότερα οι φιλοξενούμενοι βρήκαν χώρους και «σφράγισαν» το τρίποντο.

Κομβικής σημασίας αναμέτρηση η σημερινή, καθώς έχει την ευκαιρία να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού, περνώντας όμως πρώτα από την έδρα της Μίλγουολ. Δεν πείθει με την εικόνα της, είναι τρομερά ασταθής αμυντικά, με αποτέλεσμα να δέχεται μονίμως γκολ. Στα θετικά το γεγονός ότι σκοράρει εξίσου με συνέπεια σε όλες τις αναμετρήσεις της, αν και αυτό δεν της έχει δώσει όσα θετικά αποτελέσματα θα επιθυμούσε.

Χάντερσφιλντ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 5/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Μίλγουολ – Χάντερσφιλντ στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ