*15η αγωνιστική

*GG στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Over 2,5 στα 2/3 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΜΠΟΧΟΥΜ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (3-1) από τη Χόφενχαϊμ. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με Μάσοβιτς (32′ αυτ.), Κράμαριτς (43′) και Μπεμπού (76′). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γκονσάλο Πασιένσια στο 90′.

Πήρε τον δεύτερο ρόλο στην αναμέτρηση από νωρίς, βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 μέσα σε εννέα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Προσπάθησε στο δεύτερο να επιστρέψει στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος, προτού την καταδικάσει με κοντινή κεφαλιά ο Μπεμπού. Η Μπόχουμ επέστρεψε με άδεια χέρια από την έδρα της Χόφενχαϊμ, στην οποία ο Γκονσάλο Πασιένσια πέτυχε μία γκολάρα με τα όλα της με τη συμπλήρωση των 90′.

Πέντε αγωνιστικές κράτησε το αήττητο σερί για το συγκρότημα του Λετς (2-3-0), στις εννέα τελευταίες που έδωσε στο “Vonovia Ruhrstadion” ηττήθηκε μόνο από την Γκλάντμπαχ (3-1) στις 30 Σεπτεμβρίου (τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες). Η Μπόχουμ επικράτησε μόλις μία φορά στις επτά τελευταίες αναμετρήσεις με την Ουνιόν Βερολίνου (δύο ισοπαλίες, τέσσερις ήττες), τον Οκτώβριο 2022 εντός έδρας με 2-1. Στις 20 τελευταίες μεταξύ τους δέχτηκε τουλάχιστον από ένα γκολ. Εξέτισε ο Σλότερμπεκ, ωστόσο ταλαιπωρείται από ίωση και δίνεται αμφίβολος.

ΜΠΟΧΟΥΜ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 3,5 στα δύο τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (3-2) από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Φόλαντ άνοιξε το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, απάντησαν οι φιλοξενούμενοι με Χοσέλου (61′, 72′). Το 2-2 έκανε ο Κραλ στο 85′, προτού ο Ντάνι Θεμπάγιος διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα στο 89′. Σε πέναλτι αστόχησε στο 45′ ο Μόντριτς για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Παρά την σπουδαία προσπάθεια που πραγματοποίησε απέναντι στην κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα (τουλάχιστον) των τελευταίων χρόνων, η Ουνιόν Βερολίνου δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην πρωτεύουσα της Γερμανίας τερματίζοντας στην 4η θέση του 3ου ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Τρεις μέρες νωρίτερα το συγκρότημα του Μπιέλιτσα έσπασε ένα αρνητικό σερί 16 αναμετρήσεων (0-3-13) πετώντας νοκ άουτ την Γκλάντμπαχ στο “Alten Försterei” (3-1), ξεκολλώντας παράλληλα από την επικίνδυνη ζώνη της Μπουντεσλίγκα. Οι πρωτευουσιάνοι γνώρισαν πέντε σερί εκτός έδρας ήττες στην εν λόγω διοργάνωση για πρώτη φορά, στις τρεις δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Σταθερά εκτός αποστολής παραμένει ο τραυματίας Ντούκι, νοκ άουτ τέθηκε και ο Γκόσενς λόγω ενός χτυπήματος.

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*Over 3,5 στα δύο τελευταία παιχνίδια της.

ΜΠΟΧΟΥΜ – ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ