*Πλέι-οφ της Απερτούρα. Τελικός, πρώτος αγώνας. Θα ακολουθήσει επαναληπτικός στην έδρα της τωρινής φιλοξενούμενης.

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Αποτέλεσμα κανονικής διάρκειας: Τίγκρες-Κλαμπ Αμέρικα 0-0.

Δείτε τα σημερινά Προγνωστικά Στοιχήματος

ΤΙΓΚΡΕΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία εναντίον της Πούμας με σκορ 1-1, στα πλαίσια των ημιτελικών των πλέι-οφ. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Φερνάντεζ στο 17’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Βιγκόν στο 25’.

Μέτρια εμφάνιση και ισόπαλο αποτέλεσμα για τη Τίγκρες. Παρ’ όλο που μπήκε νωθρά στο ματς και έμεινε από νωρίς πίσω στο σκορ, κατάφερε λίγα λεπτά αργότερα να εκμεταλλευτεί μία από τις ευκαιρίες που δημιούργησε, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα.

Τον παράγοντα έδρα θέλει να εκμεταλλευτεί στο σημερινό παιχνίδι, παίρνοντας ιδανικά πλεονέκτημα ενόψει του επαναληπτικού. Παραμένει σε καλή κατάσταση, είναι αήττητη εδώ και έξι αγώνες, μετρώντας όμως μόλις δύο ισοπαλίες. Θετικό το γεγονός ότι σκοράρει με συνέπεια σε όλες τις αναμετρήσεις της, όμως σε ελάχιστες κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Τίγκρες Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Ατλέτικο Σαν Λουίς, στα πλαίσια των ημιτελικών των πλέι-οφ. Το 0-1 ο Ζαλντίβαρ στο 48’ και το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο ίδιος στο 88’.

Τραγική εμφάνιση και ήττα για την Κλαμπ Αμέρικα. Σαν να μην μπήκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο ήταν η εικόνα της, καθώς δημιούργησε ελάχιστες ευκαιρίες, ενώ δεν απείλησε με καμία από αυτές την αντίπαλη εστία. Αμυντικά δέχθηκε ασφυκτική πίεση, υποκύπτοντας δύο φορές στην επανάληψη.

Δεν αναμένεται να την πτοήσει η ήττα αυτή, καθώς προήλθε από υπερβολική χαλάρωση, ύστερα από το εμφατικό 0-5 του πρώτου αγώνα. Πιο συγκεντρωμένη αναμένουμε να είναι στο σημερινό παιχνίδι, θέλοντας ιδανικά να φύγει αλώβητη από την έδρα της σκληροτράχηλης Τίγκρες. Θα πρέπει να δείξει ιδιαίτερη προσοχή στα αμυντικά της καθήκοντα, αφού δεν αναμένεται να μείνει ανεκμετάλλευτο οποιοδήποτε λάθος, ενώ παράλληλα μπορεί να εκμεταλλευτεί εκείνη με τη σειρά της τις πολλές αστάθειες που βγάζουν οι γηπεδούχοι στις περισσότερες αναμετρήσεις τους, προκειμένου να βρει πιο εύκολα το δρόμο προς τα δίχτυα.

Κλαμπ Αμέρικα Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Τίγκρες – Κλαμπ Αμέρικα στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ