* 16η αγωνιστική.

* Δεν έχει χάσει στα 5 τελευταία μεταξύ τους η Θέλτα, στα 4 πιο πρόσφατα δεν δέχτηκε καν γκολ.

* Από το 2014 δεν υπάρχει διπλό στα μεταξύ τους παιχνίδια, 8/11 τα κέρδισε η γηπεδούχος ομάδα.

Δείτε τα Προγνωστικά Ισπανίας

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ

Προηγούμενο ματς: Νίκη με 2-0 εκτός επί της τέταρτης κατηγορίας Γεκλάνο για το κύπελλο. Δυσκολεύτηκε περισσότερο απ’ όσο λέει το σκορ, πέτυχε τα δύο γκολ στο 89’ με τον Φαλκάο και στις καθυστερήσεις με τον Ντε Τόμας.

Παραλίγο να του κοστίσει του Φρανθίσκο Ροντρίγκεθ το ολικό ροτέισον που έκανε, μια ανάσα από την παράταση έφτασε το παιχνίδι. Ωστόσο μίλησε η εμπειρία του Φαλκάο που έλυσε το “γρίφο” της άμυνας της Γεκλάνο και από ‘κει και μετά ήρθε και το 2-0 αφού η αντίπαλος ρίσκαρε να ανοιχτεί ώστε να ισοφαρίσει.

Την ήθελε αυτήν τη νίκη για ψυχολογικούς λόγους, ερχόταν από το βαρύ 4-0 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο στη Χώρα των Βάσκων, όπου έκανε τη χειρότερη με διαφορά φετινή της εμφάνιση. Τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά.

Υποχώρησε από την πρώτη δεκάδα αλλά αυτό δεν αποτελεί και μεγάλο πρόβλημα. Εκείνο που δεν θέλει είναι να μπει σε μια παρατεταμένη περίοδο κάμψης και να διευρυνθεί περισσότερο το αρνητικό της σερί. Ένα σερί που διαμορφώθηκε κόντρα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Αθλέτικ Μπιλμπάο εκτός και Τζιρόνα και Μπαρτσελόνα εντός. Δηλαδή έχοντας βγάλει πρόγραμμα “βουνό”.

Ο Φρανθίσκο Λόπεθ στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν έχει κερδίσει το τελευταίο δίμηνο στην έδρα της. “Δεν αποτελεί δικαιολογία το γεγονός ότι αντιμετωπίσουμε ομάδες από το πάνω κομμάτι του βαθμολογικού πίνακα, ο κόσμος έρχεται στο γήπεδο να μας βλέπει να κερδίζουμε” τόνισε. Από την άλλη, μίλησε με πολύ καλά λόγια για τη Θέλτα του Μπενίτεθ, λέγοντας ότι είναι ομάδα που θα έπρεπε να βρίσκεται πιο ψηλά στη βαθμολογία και όχι στη ζώνη του υποβιβασμού.

Τιμωρημένος ο αριστερός μπακ Εσπίνο, αυτή είναι η μοναδική απουσία που αντιμετωπίζει ο κόουτς της ομάδας από το Βαγέκας.

Ράγιο Βαγεκάνο Στατιστικά

* Σε 8/10 τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο πέτυχε πρώτη γκολ.

* Στα 4 τελευταία στο πρωτάθλημα σημείωσε μόλις 2 γκολ συνολικά.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΘΕΛΤΑ

Προηγούμενο ματς: Παίζοντας με κάποιες αλλαγές πέρασε με 2-1 το εμπόδιο της τρίτης κατηγορίας Σεστάο Ρίβερ στο κύπελλο. Βασικός και σκόρερ των δύο γκολ της ο Δουβίκας (17’, 78’ πεν.), ισοφαρίστηκε ενδιάμεσα από αυτογκόλ του Ουνάι Νούνιεθ (73’).

Στο κύπελλο τα πάει καλά, οι δύο νίκες της στα 13 τελευταία παιχνίδια ήταν αμφότερες για τη συγκεκριμένη διοργάνωση. Χρειάστηκε βέβαια να πάρει ένα πέναλτι που αμφισβητήθηκε πολύ έντονα από τους αντιπάλους, σημασία όμως έχει η νίκη και η πρόκριση που επεκτείνει την πίστωση χρόνου στον Ράφα Μπενίτεθ.

Στο πρωτάθλημα δεν της κάθεται τρίποντο με τίποτα, είτε εντός, είτε και εκτός, χάνει και βαθμούς που αξίζει δεχόμενη γκολ στα τελευταία λεπτά. Την περασμένη αγωνιστική εξελίχθηκαν λίγο διαφορετικά τα πράγματα αλλά με ίδια κατάληξη, έμεινε στο 1-1 με την Κάντιθ εντός. Δέχτηκε πρώτη γκολ, απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα κι όμως πάλι δεν κατάφερε κάτι περισσότερο από το να ισοφαρίσει. Έτσι παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού, στο -4 από την Κάντιθ αυτή τη στιγμή, μετά τα χθεσινά παιχνίδια, αλλά και με ματς λιγότερο.

“Τα αποτελέσματα με ενοχλούν όσο τον καθένα και ακόμα περισσότερο. Καθημερινά σκέφτομαι και συζητάω με τους συνεργάτες μου λύσεις ώστε να αρχίσει η ομάδα να παίρνει τους βαθμούς που πρέπει. Αν είχαμε τους μισούς από αυτούς που αξίζαμε, θα μιλούσαμε για μια εντελώς διαφορετική κατάσταση, θα δουλεύαμε με πολύ περισσότερη αισιοδοξία” ανέφερε ο Μπενίτεθ στις τελευταίες του δηλώσεις. Δέχεται ήπια κριτική για την επιλογή να μην εμπιστεύεται τον Δουβίκα παρ’ όλο που πέτυχε δύο γκολ στο κύπελλο, “έχουμε τρεις καλούς φορ, το να χωρέσω και τους τρεις στην ενδεκάδα είναι αδύνατον” η απάντηση που έδωσε.

Χωρίς σημαντικά προβλήματα.

▶️ Δες το BET BUILDER προγνωστικό για τον αγώνα Βαγιεκάνο – Θέλτα από τους Betarades!

Θέλτα Στατιστικά

* Τρέχει ένα μίνι σερί με 3 ματς χωρίς ήττα, δέχτηκε μόνο 2 γκολ συνολικά.

* G/G τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της, τα μισά με over 2,5.

Ράγιο Βαγεκάνο-Θέλτα στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ