*17η αγωνιστική.

* Η Γκενκ έχει δεχτεί τουλάχιστον 1 γκολ σε καθένα από τα 3 τελευταία μεταξύ τους, έχασε το πιο πρόσφατο, τον περασμένο Αύγουστο, 0-1 εντός.

* Η Γκενκ έχει πετύχει πρώτη γκολ σε 8/9 τελευταία, έσπασε το σερί στο φετινό που έμεινε στο μηδέν ενεργητικό.

Δείτε όλους τους σημερινούς αγώνες στο κουπόνι παμε στοιχημα

ΕΟΥΠΕΝ

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλη εντός με την Κόρτραϊκ (1-1). Προηγήθηκε με τον Πάλσον (69’), ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις από την κεφαλιά του γκολκίπερ Φαντερμπέρχε μετά από κόρνερ.

Δεν της βγαίνει τίποτα στη σεζόν. Έκανε καλό παιχνίδι, έχασε ευκαιρίες, πέτυχε ένα γκολ, έφτασε κοντά στο να το διπλασιάσει και στο τέλος δέχτηκε γκολ από τον αντίπαλο γκολκίπερ που δεν έκανε και κάποια πολύ δύσκολη κεφαλιά. Εμφανώς η τύχη δεν είναι μαζί της…

Είχε χρόνο ξεκούρασης καθότι έχει αποκλειστεί από το κύπελλο, περισσότερο για ανασύνταξη τον χρησιμοποίησε, ιδίως από ψυχολογικής πλευράς. Δεν είναι λίγο να κρατάει μια ομάδα ένα αποτέλεσμα που τη βγάζει από τη ζώνη των πλέι άουτ μέχρι το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και να το χάνει με τέτοιο τρόπο.

“Αυτή τη στιγμή ο πρώτος αντίπαλος που πρέπει να νικήσουμε είναι ο εαυτός μας, φοβόμαστε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι… Πρέπει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και ότι όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε” τόνισε ο Κόφελντ στις τελευταίες του δηλώσεις. Παρ’ όλα αυτά κι εκείνος παραδέχτηκε πως αυτή τη φορά η ομάδα του έχει πολύ δύσκολο έργο αντιμετωπίζοντας μια από τις κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας, η οποία μάλιστα έχει απόλυτη ανάγκη τη νίκη.

Δεν προέκυψε κάποιο νέο πρόβλημα.

Έουπεν Στατιστικά

* Χωρίς νίκη στα 5 τελευταία παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο, σε όλα δέχτηκε τουλάχιστον από 1 γκολ.

* Στα 6 τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο μετράει 5 under 2,5.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΓΚΕΝΚ

Προηγούμενο ματς: Παίζοντας με κάποιες αλλαγές, ηττήθηκε με 3-1 στην παράταση από την Οστάνδη εκτός και αποκλείστηκε από το κύπελλο. Πίσω στο σκορ από το 65’ από το γκολ του Μπαζίλα, ισοφάρισε με τον Ελ Χατζ, δέχτηκε δύο γκολ στην παράταση από τους Ντ’Έσε και Χάρτβιχ (120’+1).

Σε σοκαριστικά άσχημη κατάσταση με μόλις μία ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Παρ’ όλο που ο Φράνκεν ρίσκαρε και έκανε κάποιες αλλαγές, είναι σαφές πως το ήθελε το κύπελλο, ήταν μια εναλλακτική για την ευρωπαϊκή συμμετοχή της επόμενη σεζόν, κάτι που πλέον δεν υπάρχει.

Στο πρωτάθλημα επίσης δεν τα πάει καλά για να έχει την παρηγοριά ότι θα τα καταφέρει από εκεί. Οριακά στην εξάδα, μπαινοβγαίνει ανά αγωνιστική, επίδοση που μόνο καλή δεν είναι. Στο τελευταίο πάντως, έφτασε κοντά σε μια μεγάλη νίκη απέναντι στη Γάνδη, την έχασε επειδή τραυματίστηκε ο Αροκοντάρε στις καθυστερήσεις και ο Φράνκεν δεν είχε άλλη αλλαγή. Η Γάνδη που ήταν πίσω στο σκορ με 2-1, επιτέθηκε ακόμα πιο πιεστικά και κατάφερε και της άρπαξε τον έναν βαθμό.

Μετά απ’ όλα αυτά, λογικό είναι ο Φράνκεν να μην αισθάνεται και πολύ άνετα στη θέση του. Ο κόουτς ωστόσο μεταφέρει ηρεμία σε όλους, “με καλή συζήτηση μεταξύ μας και πολλή δουλειά στις προπονήσεις, όλα διορθώνονται, αλλά οι απαντήσεις μετρούν μόνο όταν δίνονται στο γήπεδο” σημείωσε στις τελευταίες του δηλώσεις.

Λιγότερο σοβαρός απ’ όσο φάνηκε αρχικά ο τραυματισμός του φορ Αροκοντάρε, επέστρεψε στις προπονήσεις αλλά είναι αμφίβολη η συμμετοχή του.

Γκενκ Στατιστικά

* Χωρίς νίκη στα 5 τελευταία παιχνίδια μαζί με τη φιλική ήττα από την Αλμέρε εκτός, μετράει 0-1-4.

* Έχει δεχτεί γκολ σε καθένα από τα 8 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις, 6/8 ήταν G/G.

Έουπεν-Γκενκ στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ