21η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 5/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

Δείτε όλους τους αγώνες στο σημερινό κουπόνι στοιχήματος

ΡΕΝΤΙΝΓΚ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία εναντίον της Τσάρλτον με σκορ 1-1, στα πλαίσια του Λιγκ Τρόφι. Το σκορ άνοιξε ο Μέι στο 42’ για τους φιλοξενούμενους, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Σάβατζ στο 82’.

Θετικά στοιχεία άφησε παρά το ισόπαλο αποτέλεσμα η Ρέντινγκ. Παρ’ όλο που μπήκε νωθρά και έμεινε από νωρίς πίσω στο σκορ, κατάφερε στη συνέχεια να πιέσει έντονα τους φιλοξενούμενους, φέρνοντας στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι στα ίσα.

Διανύει την καλύτερη περίοδο της σεζόν και θέλει φυσικά να δώσει συνέχεια στα θετικά της αποτελέσματα, μειώνοντας ακόμα περισσότερο την απόστασή της από τις ομάδες που βρίσκονται εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Εξαιρετική εντός έδρας, παραμένει αήττητη στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις της, ενώ ακόμα και σε ματς που δεν απέσπασε νικηφόρο αποτέλεσμα, κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Ρέντινγκ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 5/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΑΡΝΣΛΕΙ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Μπλάκπουλ με σκορ 2-1, στα πλαίσια του Λιγκ Τρόφι. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον ΜακΈιτι στο 41’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Ντέιλ στο 50’ και δέχθηκαν την ανατροπή από τον Μπίσλεϊ στο 62’.

Πάλεψε η Μπάρνσλεϊ, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση. Προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο, όμως στην επανάληψη έβγαλε αδράνεια, με αποτέλεσμα να το εκμεταλλευτούν πλήρως οι γηπεδούχοι, ανατρέποντας το εις βάρος τους σκορ.

Πολλά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της αυτό το διάστημα, δεν πείθει με την εικόνα της, παρ’ όλα αυτά βρίσκεται στην 7η θέση και στο -2 από την 6η Ντέρμπι. Αποτελεί μια από τις πιο παραγωγικές ομάδες επιθετικά, αλλά παράλληλα δεν είναι ιδιαίτερα σταθερή στα μετόπισθεν, με αποτέλεσμα να μην είναι λίγες οι περιπτώσεις στις οποίες δέχθηκαν γκολ. Δεν πείθει στις εξόδους της, μετράει μόλις μία νίκη στις τελευταίες έξι, ενώ μόνο σε μία κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Μπάρνσλεϊ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Ρέντινγκ – Μπάρνσλεϊ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ