*Τελικός κυπέλλου Ιαπωνίας, που διεξάγεται στο Τόκιο. Σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια, ακολουθεί ημίωρη παράταση και εφόσον χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο, θα εξασφαλίσει και το εισιτήριο για του ομίλους του ερχόμενου Τσάμπιονς Λιγκ της Ασίας.

*Αήττητη η Καβασάκι στα έντεκα τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο την Κασίβα, μετρώντας επτά νίκες και τέσσερις ισοπαλίες

*Under 2.5 τα έξι τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στο πρωτάθλημα: Καβασάκι – Κασίβα 2-0, Κασίβα – Καβασάκι 1-1

ΚΑΒΑΣΑΚΙ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 0-1 επί της Τόσου, για το πρωτάθλημα. Το αυτογκόλ του Χίνο στο 87ο λεπτό, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Από ένα αήττητο σερί δέκα αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις προέρχεται η Καβασάκι, στο οποίο και μετράει οκτώ νίκες και δυο ισοπαλίες. Στο πιο πρόσφατο εξ αυτών, την περασμένη Κυριακή, η ομάδα του Τόρου Όνικι φιλοξενήθηκε από την Τόσου, της οποίας και επικράτησε με 0-1, για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Τερμάτισε έτσι μόλις στην όγδοη θέση της τελικής κατάταξης. Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερο πρόβλημα για να φτάσει στον τελικό του κυπέλλου, έπαιζε κυρίως με ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών, με εξαίρεση στον προηγούμενο γύρο, όπου και απέκλεισε τη Φουκουόκα (4-2). Έχει κατακτήσει μόλις μια φορά αυτό το τρόπαιο (2020).

Καβασάκι Στατιστικά

*No Goal τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΑΣΙΒΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Ναγκόγια, για το πρωτάθλημα. Πήρε προβάδισμα στο 71′ με τον Ματέους Σάβιο, για να μείνει με δέκα παίκτες στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν και αποβλήθηκε ο Ντιέγκο. Δυο λεπτά αργότερα δέχθηκε την ισοφάριση με πέναλτι.

Από την πλευρά της, η Κασίβα έρχεται από ένα σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη, στο οποίο και μετράει τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα. Στον τελευταίο της, η ομάδα του Μασάμι Ιχάρα φιλοξενήθηκε από τη Ναγκόγια, με την οποία έμεινε στο 1-1, στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος.

Βαθμός που ήταν αρκετός για να την κρατήσει και τυπικά στην κατηγορία, τερματίζοντας εν τέλει στο +4 από την ουραγό Γιοκοχάμα. Κατά την πορεία της μέχρι το σημερινό τελικό, απέκλεισε μεταξύ άλλων και τη Ναγκόγια (2-0), ενώ στον προηγούμενο γύρο συνέτριψε με 0-4 την Κουμαμότο. Τρεις φορές συνολικά έχει κατακτήσει το κύπελλο (1972, 1975, 2012).

Κασίβα Στατιστικά

*Goal/Goal τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

Καβασάκι – Κασίβα στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ