30η αγωνιστική (Τελευταία αγωνιστική)

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Κόλο Κόλο-Κούρικο Ουνίδο 0-1.

Δείτε τα Προγνωστικά Χιλής

ΚΟΥΡΙΚΟ ΟΥΝΙΔΟ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Παλεστίνο, στα πλαίσια της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 1-0 ο Σάλας στο 48’ και το 2-0 ο ίδιος στο 70’. Το 3-0 πέτυχε ο Καρβαχάλ στο 86’ και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο ίδιος στο 90+6’.

Κακή εμφάνιση και βαριά ήττα για την Κούρικο Ουνίδο. Παρά το γεγονός ότι δημιούργησε ευκαιρίες, δεν κατάφερε να απειλήσει σχεδόν καθόλου την αντίπαλη εστία, μένοντας στο μηδέν. Αμυντικά δέχθηκε πίεση, στην οποία υπέκυψε εύκολα, δεχόμενη 4 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Αντίδραση θέλει να βγάλει, αποχαιρετώντας την κατηγορία με θετικό αποτέλεσμα. Δεν πείθει με την εικόνα της, δεν κατάφερε κατά τη διάρκεια της σεζόν να βρει σταθερότητα, με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί ως ουραγός. Κακή αμυντικά, δέχεται γκολ με τεράστια ευκολία, ενώ ακόμα και που βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα, δεν της είναι αρκετό ώστε να αποσπάσει τα αποτελέσματα που θα επιθυμούσε. Έχει το πλεονέκτημα έδρας σήμερα, αναμένεται να παίξει απελευθερωμένα και μπορεί να εκμεταλλευτεί τα κενά που αφήνει η Κόλο Κόλο, ώστε να σκοράρει.

Κούρικο Ουνίδο Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Ουνιόν Εσπανιόλα, στα πλαίσια της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 0-1 ο Ουρίμπε στο 46’ και το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο Γκαράτε στο 74’.

Δεν έπεισε με την εμφάνισή της και γνώρισε την ήττα η Κόλο Κόλο. Παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε, δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα ως το τέλος του αγώνα. Παραμέλησε τα αμυντικά της καθήκοντα, με αποτέλεσμα να δεχθεί 2 γκολ στην επανάληψη από αντεπιθέσεις.

Απογοητευμένη ύστερα από την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής, καθώς την έβγαλε εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Θα δώσει μάχη για να βρεθεί στη 2η θέση, όμως αυτό αναμένεται αρκετά δύσκολο, αφού εκτός από νίκη σήμερα, θα πρέπει να ηττηθεί και η Ουατσιπάτο. Σε γενικές γραμμές είναι σε καλή κατάσταση, βρίσκει δίχτυα με άνεση τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας, όμως λίγες είναι οι περιπτώσεις στις οποίες δεν δέχθηκε εξίσου γκολ.

Κόλο Κόλο Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Κούρικο Ουνίδο – Κόλο Κόλο στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ