16η αγωνιστική

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Ρέιντζερς-Χαρτς 2-1.

ΧΑΡΤΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Κιλμάρνοκ με σκορ 0-1, στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σκόραρε ο Ντένις με αυτογκόλ στο 18’.

Τρίτη διαδοχική νίκη για τη Χαρτς, χωρίς να πείσει ιδιαίτερα με την εμφάνισή της. Εκμεταλλεύτηκε μία από τις ευκαιρίες που δημιούργησε στο πρώτο ημίχρονο, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ, ενώ στη συνέχεια παρά την έντονη πίεση που δέχθηκε, κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της ως το τελευταίο σφύριγμα.

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί που έχει δημιουργήσει θέλει να δώσει, αν και το έργο της αναμένεται αρκετά δύσκολο σήμερα. Φιλοξενεί την ανώτερη Ρέιντζερς, θέλοντας να πάρει ρεβάνς για τις δύο φετινές ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο (2-1, 1-3). Είναι ανεβασμένη τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά, έχει βρει ρυθμό και σκοράρει ασταμάτητα το τελευταίο διάστημα, ενώ κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της στις δύο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Φυσικά αναμένεται να δεχθεί έντονη πίεση, γι’ αυτό και θα πρέπει να δείξει ιδιαίτερη προσοχή στα αμυντικά της καθήκοντα.

Χαρτς Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Σεντ Μίρεν, στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 1-0 ο Σίμα στο 45’ και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο ίδιος στο 70’.

Καλή εμφάνιση και άνετη επικράτηση για τη Ρέιντζερς. Δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Στην επανάληψη δεν μείωσε το ρυθμό της, σκοράροντας ακόμα μία φορά, «σφραγίζοντας» το τρίποντο.

Να μειώσει ιδανικά την απόστασή της από την κορυφή θέλει, αλλά για να το πετύχει θα πρέπει να περάσει σήμερα από την έδρα της μαχητικής Χαρτς. Είναι σε γενικές γραμμές σε καλή κατάσταση, συνεχίζει να βρίσκει δίχτυα με συνέπεια, όμως ελάχιστες είναι φέτος οι περιπτώσεις στις οποίες δεν δέχθηκε γκολ. Εξαιρετική παρ’ όλα αυτά στις εξόδους της, παραμένει αήττητη στις τελευταίες έξι, μετρώντας τέσσερις νίκες, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Ρέιντζερς Στατιστικά

*Με Under 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

Χαρτς – Ρέιντζερς στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ