16η αγωνιστική

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Χιμπέρνιαν-Σέλτικ 0-0.

ΣΕΛΤΙΚ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Σεντ Τζόνστον με σκορ 1-3, στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Τζαϊγεσίμι στο 40’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον ΜακΓκρέγκορ στο 67’ και δέχθηκαν την ανατροπή από τον Ο’Ρίλεϊ στο 79’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Φόρεστ στο 90+3’.

Καλή εμφάνιση και σχετικά άνετη επικράτηση για τη Σέλτικ. Παρά το γεγονός ότι έμεινε πίσω στο σκορ λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, στην επανάληψη πίεσε ασφυκτικά και κατάφερε να το ανατρέψει, ενώ στις καθυστερήσεις πέτυχε το γκολ που «σφράγισε» το τρίποντο.

Μια αντίστοιχη εμφάνιση θέλει να πραγματοποιήσει στο σημερινό παιχνίδι, επιστρέφοντας στις εντός έδρας αναμετρήσεις. Πολλά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, δεν μπορεί να βρει σταθερότητα, κυρίως στα μετόπισθεν, με αποτέλεσμα να δέχεται σχεδόν μόνιμα γκολ. Μεσοεπιθετικά παραμένει κίνδυνος για κάθε αντίπαλο, ειδικά όταν αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της, έχοντας αποτύχει μόλις μία φορά από την αρχή της σεζόν. Παραμένει στην κορυφή του πρωταθλήματος, στο +8 από τη 2η Ρέιντζερς, έχοντας όμως και μία αγωνιστική παραπάνω.

Σέλτικ Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Αμπερντίν, στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 1-0 ο Βέντε στο 18’ και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Φις στο 70’.

Κομβικής σημασίας νίκη για τη Χιμπέρνιαν με μια μέτρια εμφάνιση. Εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Αμυντικά δέχθηκε ασφυκτική πίεση, παρ’ όλα αυτά παρέμεινε σταθερή, διατηρώντας ανέπαφη την εστία της ως το τελευταίο σφύριγμα.

Ανεβασμένη αυτό το διάστημα, είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έχει βρει ρυθμό και σκοράρει σε κάθε αναμέτρησή της. Αμυντικά δεν είναι και από τις πιο σταθερές ομάδες, όμως έχει δείξει βελτίωση στις τελευταίες αναμετρήσεις της, κρατώντας το μηδέν παθητικό στις δύο από τις τρεις. Μπορεί να εκμεταλλευτεί τις αστάθειες που βγάζει η αντίπαλός της συχνά, ώστε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα με μεγαλύτερη ευκολία, προκειμένου να εξαντλήσει όσες πιθανότητες έχει για θετικό αποτέλεσμα. Αναμένεται να δεχθεί ασφυκτική πίεση, γι’ αυτό και θα πρέπει να έχει παρόμοια αντιμετώπιση με το πρώτο ματς των δύο ομάδων, όπου κράτησε ανέπαφη την εστία της (0-0).

Χιμπέρνιαν Στατιστικά

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

Σέλτικ – Χιμπέρνιαν στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ