16η αγωνιστική

*Ντέρμπι της κεντρικής Γιουτλάνδης.

*Τον Οκτώβριο του 2015 χρονολογείται το τελευταίο διπλό της Βίμποργκ στην έδρα της Μίντιλαντ (2-4).

*Over 3.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στον πρώτο γύρο: Βίμποργκ – Μίντιλαντ 2-2

Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 1-4 επί της Σίλκεμποργκ, για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε με τον Ίνγκασον στο 19ο λεπτό και παρότι δέχθηκε την ισοφάριση στο φινάλε του ημιχρόνου, στην πορεία σκόραρε ακόμη τρεις φορές με τους Φρανκουλίνο (51′, 73′) και Ντάλσγκορντ (65′). Έπαιζε με παίκτη περισσότερο από το 32ο λεπτό.

Αήττητη παραμένει εδώ και δέκα παιχνίδια πρωταθλήματος η Μίντιλαντ, μετρώντας επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Τόμας Τόμασμπεργκ φιλοξενήθηκε από τη Σίλκεμποργκ, την οποία και συνέτριψε με 1-4. Ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο, εκμεταλλεύτηκε με το καλύτερο τρόπο το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε λίγο μετά το ημίωρο και έφτασε δίκαια στο τελικό αποτέλεσμα, παρότι δέχθηκε προσωρινά την ισοφάριση.

Πέμπτη διαδοχική νίκη, μετά και από εκείνες κόντρα σε Οντένσε (1-2 εκτός), Λίνγκμπι (2-1 εντός), Χβίντοβρε (1-4 εκτός) και Νόρντζελαντ (2-0 εντός). Τώρα, έχει την ευκαιρία να περάσει μόνη πρώτη στη βαθμολογία Α Δανίας. Ηττήθηκε μια φορά στα οκτώ εντός της (5-2-1), δεχόμενη γκολ στα 5/6 πιο πρόσφατα.

Χτύπησε στο τελευταίο ο Αυστριακός τερματοφύλακας Μάρτιν Φρέισλ και θα μείνει εκτός από το αποψινό παιχνίδι. Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί και πάλι ο Γιόνας Λεσλ.

Μίντιλαντ Στατιστικά

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα 5/6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΒΙΜΠΟΡΓΚ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 2-1 επί της Κοπεγχάγη, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 39ο λεπτό, για να κάνει την ανατροπή με τα τέρματα των Γένσεν (51′) και Γιατά (90’+2).

Επιστροφή στις επιτυχίες για τη Βίμποργκ, μετά και την ήττα με 2-0 από την Άαρχους. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του υπηρεσιακού Γιάκομπ Πόουλσεν υποδέχθηκε την Κοπεγχάγη, κόντρα στην οποία κατάφερε να επικρατήσει με 2-1. Μπορεί να βρέθηκε πρώτη πίσω στο σκορ, ωστόσο δεν τα παράτησε και έφτασε στην ανατροπή μετά την ανάπαυλα, “κλέβοντας” το τρίποντο στο φινάλε. Νωρίτερα βέβαια τη γλίτωσε χάρη στο δοκάρι.

Συνεχίζει έτσι την προσπάθεια για να ανέβει στην κατάταξη και τώρα έχει την ευκαιρία να βρεθεί στο -5 από την πρώτη εξάδα και τα πλέι οφ. Αγνοεί ωστόσο το διπλό στις έξι πιο πρόσφατες εξόδους, στις οποίες απέσπασε μόλις ένα βαθμό, ενώ δεν σκόραρε στις 5/6. Τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του εκτίει ο φορ Ρενάτο Ζούνιορ.

Βίμποργκ Στατιστικά

*Goal/Goal τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 τα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Μίντιλαντ – Βίμποργκ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ