*37η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Φλουμινένσε-Παλμέιρας 2-1

*6/7 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Βραζιλίας

ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ

Προηγούμενο ματς: Η Παλμέιρας κέρδισε 4-0 εντός έδρας την Αμέρικα Μινέιρο, με γκολ των Έντρικ (2’), Έντερ (40’ αυτ.), Λόπες (88’, 90’).

Η Παλμέιρας κέρδισε και την Φλουμινένσε με 4-0 εντός έδρας, δείχνοντας αποφασισμένη να εκμεταλλευτεί τα δώρα των αντιπάλων της και να κατακτήσει άλλον έναν εθνικό τίτλο!

Παραμένει πάντα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Πλέον είναι ισόβαθμη με την δεύτερη Ατλέτικο Μινέιρο και μόνο αν χάσει σήμερα θα πέσει από την πρώτη.

Ουσιαστικά κρατάει την τύχη στα χέρια της. Και το πρόγραμμα της είναι σχετικά βατό, έχουμε φτάσει στο σημείο να θεωρείται δικό της το πρωτάθλημα για να το πάρει ή να το χάσει!

Αξίζει να σημειωθεί πώς στους εν τελευταίους αγώνες της έχει έξι νίκες και μόνο την ήττα από την Φλαμένγκο εκτός έδρας και την ισοπαλία με την Φορταλέζα. Και στο γήπεδό της έχει πέντε σερί νίκες χωρίς να δεχθεί καν γκολ.

Παλμέιρας Στατιστικά

*10/18 N/G εντός έδρας στο εθνικό πρωτάθλημα

*Τέσσερα σερί over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια σας

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

Προηγούμενο ματς: Η Φλουμινένσε κέρδισε 0-3 εκτός έδρας την Σάντος, με τον Μαρτινέλι να ανοίγει το σκορ μόλις στο δέκατο λεπτό, ενώ ο Αρίας στο 36’ και ο Κανό στο 59’ διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Η Φλουμινένσε κέρδισε στην πόλη που θα αγωνιστεί και σήμερα, μια αντίπαλο που “καιγόταν” για βαθμούς, τη Σάντος, με 0-3, κάτι που δίνει κάποιες ελπίδες στους διώκτες της σημερινής της αντίπαλου. Άλλωστε παραμένει αήττητη μετά την κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Υπενθυμίζεται πως από τη στιγμή που δεν κινδυνεύει να υποβιβαστεί ή δεν διεκδικεί τον τίτλο, η παρουσία της στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος θα είναι μάλλον διαδικαστική, χωρίς κανέναν ουσιαστικό βαθμολογικό στόχο.

Και μπορεί ο Φερνάντο Ντινίζ να δήλωσε πως η ομάδα του θα παίζει για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος με τις καλύτερες δυνατές ενδεκάδες, αλλά άφησε εκτός αποστολής την μισή βασική ενδεκάδα (!), επειδή ακολουθεί το παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων και τους ξεκουράζει.

Συγκεκριμένα έμειναν πίσω οι Μαρσέλο, Φελίπε Μέλο, Γκάνσο, Αρίας, Κανό, Νίνο!

Φλουμινένσε Στατιστικά

*6/8 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*12/18 N/G εκτός έδρας στο εθνικό πρωτάθλημα.

Παλμέιρας-Φλουμινένσε στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ