15η αγωνιστική

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Σέλτικ-Σεντ Τζόνστον 0-0.

ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Χαρτς με σκορ 1-0, στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες σκόραρε ο Σάνκλαντ στο 61’.

Μέτρια εμφάνιση, αλλά χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα για τη Σεντ Τζόνστον. Είχε μεν ευκαιρίες, όμως δεν απείλησε σχεδόν καθόλου την αντίπαλη εστία. Αμυντικά δέχθηκε έντονη πίεση από τους γηπεδούχους, υποκύπτοντας με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα.

Ακόμα πιο δύσκολο το έργο της σήμερα, καθώς φιλοξενεί την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Σέλτικ. Σε γενικές γραμμές έχει δείξει βελτίωση στην εικόνα της, είναι αρκετά πιο μαχητική και ταυτόχρονα αποτελεσματική, κυρίως στην επίθεση, βρίσκοντας δίχτυα με μεγαλύτερη σταθερότητα τελευταία. Το αμυντικό πρόβλημα που έχει από την αρχή της σεζόν δε λέει να την αφήσει σε ησυχία, αφού σπάνιες είναι οι περιπτώσεις στις οποίες δεν δέχεται γκολ. Μόλις στο +1 από την ουραγό Λίβινγκστον, θέλει να αποστασιοποιηθεί, αν και δεν της είναι εύκολο.

Σεντ Τζόνστον Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΕΛΤΙΚ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Λάτσιο, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Το 1-0 ο Ιμόμπιλε στο 82’ και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο ίδιος στο 85’.

Κακή εμφάνιση και ήττα για τη Σέλτικ. Λιγοστές οι ευκαιρίες που δημιούργησε, απείλησε με μερικές την αντίπαλη εστία, αλλά δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Η άμυνά της δέχθηκε ασφυκτική πίεση, στην οποία υπέκυψε δύο φορές στα τελευταία λεπτά.

Να αφήσει πίσω τη μεσοβδόμαδη ήττα θέλει, επιστρέφοντας στις νίκες. Πολλά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της τελευταία, συνηθίζει μεν να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα με συνέπεια, ειδικά στα πλαίσια του πρωταθλήματος, όμως η άμυνά της είναι τρομερά επιρρεπής, με αποτέλεσμα να δέχεται πολύ πιο εύκολα γκολ. Δύσκολες οι δύο πρόσφατες έξοδοί της, γνώρισε ισάριθμες ήττες χωρίς μάλιστα να βρει δίχτυα, ενώ δέχθηκε συνολικά 8 γκολ. Στα θετικά το γεγονός ότι δεν ταλαιπωρείται από τραυματισμούς, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον Μπρένταν Ρότζερς να ανακατέψει αν θέλει την «τράπουλα».

Σέλτικ Στατιστικά

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με No Goal τα 4/5 τελευταία ματς.

Σεντ Τζόνστον – Σέλτικ στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ