*15η αγωνιστική.

* Δεν έχει χάσει στα 4 τελευταία η Σεβίλλη, στα 3 πιο πρόσφατα όμως δέχτηκε τουλάχιστον από 1 γκολ.

* Τελευταία φορά που εμφανίστηκε διπλό στα μεταξύ τους, ήταν το 2019, η Βιγιαρεάλ είχε επικρατήσει 2-1 στο “Πιθχουάν”.

Δείτε τα Προγνωστικά Ισπανίας

ΣΕΒΙΛΛΗ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε 2-3 με ανατροπή από 2-0 από την PSV Αϊντχόβεν εντός. Προηγήθηκε με Ράμος (34’) και Εν-Νεσίρι (47’), έμεινε με δέκα λόγω αποβολής του εξτρέμ Οκάμπος (66’), της το γύρισαν οι Ολλανδοί με γκολ των Σαϊμπάρι (68’), Γκούντελ (81’) και Πέπι (90’+2).

Έγινε κι αυτό στην Ανδαλουσία, έχασε δικό της παιχνίδι και ο Ντιέγο Αλόνσο παρέμεινε χωρίς νίκη στον πάγκο της, πέρα από εκείνη με την ερασιτεχνική Κιντανάρ στο κύπελλο. Κομβικό ρόλο έπαιξε η αποβολή του Οκάμπος, αλλά η κατάρρευση που είχε πάλι δεν εξηγείται, οι παίκτες της έμοιαζαν να φοβούνται αυτό που τελικά συνέβη, την ανατροπή.

Τέλος το Τσάμπιονς Λιγκ για φέτος, αποκλείστηκε και μαθηματικά. Πάει να παίξει “τελικό” με τη Λανς την τελευταία αγωνιστική για να συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ, θέλοντας μόνο νίκη απέναντι στους Γάλλους, οι οποίοι βολεύονται και με ισοπαλία.

Ούτε στο πρωτάθλημα τα πάει καλύτερα, ούτε εκεί έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Φάνηκε και στο τελευταίο, την ήττα από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ εκτός με 2-1, όπου έφτασε κοντά στο να επιστρέψει η ίδια από το 2-0, στην πιο μεγάλη φάση που είχε στο ματς, ο Εν-Νεσίρι βρήκε δοκάρι και το 2-2 δεν έγινε ποτέ.

Λογικό να αρχίσει να ανησυχεί ο Ουρουγουανός τεχνικός, ασχέτως αν έχει λίγο καιρό στον πάγκο. Ο απολογισμός 0-4-4 σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ συνιστά πολύ κακό ξεκίνημα για τη θητεία ενός προπονητή και το κυριότερο, η βαθμολογική θέση της ομάδας του στη Λα Λίγκα, είναι πολύ άσχημη, κινδυνεύει να μπλέξει όπως πέρυσι, στη μάχη της παραμονής. “Εμείς είμαστε ο μεγαλύτερος αντίπαλός μας, πρέπει να πιστέψουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε” δήλωσε ο Αλόνσο, σε ερώτηση που δέχτηκε για το μέλλον του, τόνισε ότι τον απασχολεί η νίκη περισσότερο για το μέλλον της ομάδας, το οποίο είναι και σημαντικότερο.

Πάρα πολλές οι απουσίες, ειδικά στην άμυνα, τιμωρημένοι οι βετεράνοι Ράμος και Νάβας, τραυματίστηκε και ο Μπαντέ. Αναγκασμένος να προβεί σε αλλαγές ο Αλόνσο, ούτως ή άλλως είχε αποφασίσει να… ανακατέψει την τράπουλα μήπως και βγει κάτι καλύτερο.

Σεβίλλη Στατιστικά

* Χωρίς νίκη και με τουλάχιστον 1 γκολ στο παθητικό της ανά ματς, στα 5 τελευταία.

* Σε 4/5 τελευταία δέχτηκε πρώτη γκολ.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Προηγούμενο ματς: Νίκησε με 3-2 τον Παναθηναϊκό εντός για το Γιουρόπα Λιγκ. Προηγήθηκε 3-0 με τους Βαένα (29’), Κομεσάνια (34’) και Μοράλες (47’), δέχτηκε δύο γκολ από Παλάσιος (66’) και Ιωαννίδη (81’).

Πήγε να κάνει τα εύκολα δύσκολα χαλαρώνοντας υπερβολικά μετά το 3-0, αλλά τελικά κατάφερε και πήρε το τρίποντο, το οποίο της χάρισε και την πρόκριση στην επόμενη φάση έναντι των “πρασίνων”, οι οποίοι πλέον δεν μπορούν να τη φτάσουν. Το μόνο που απομένει είναι να δει αν θα μπορέσει να βγει πρώτη, κάτι που όμως είναι σχεδόν απίθανο να συμβεί με τη διαφορά τερμάτων που έχει σε σχέση με την πρωτοπόρο Ρεν.

Στροφή ξανά στο πρωτάθλημα, όπου επίσης έρχεται από μια νίκη, με 3-1 εντός επί της Οσασούνα. Το σκορ λέει ότι είχε πιο εύκολο έργο σε σχέση με το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, όμως η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική. Όσο δεν υπήρχε σκορ, MVP της ήταν ο γκολκίπερ Γιόργκενσεν, με το που έγινε το 1-0, πήρε μπρος η ίδια και κυρίως ο φορ Μοράλες και κατέρρευσε η αντίπαλος.

Ακόμα είναι πολύ χαμηλά στη βαθμολογία σε σχέση με εκεί που θέλει να φτάσει, αλλά το ξεκίνημα του Μαρθελίνο στον πάγκο είναι κάτι περισσότερο από ενθαρρυντικό. Αυτό που καταλαβαίνουν όλοι είναι ότι η έλευση του έφερε ό,τι ακριβώς περίμενε η διοίκηση όταν τον επέλεγε, την αλλαγή κλίματος στα αποδυτήρια.

“Κι εμείς, κι εκείνοι έχουμε ανάγκη αυτή τη νίκη, λόγω της βαθμολογικής μας θέσης. Διαθέτουν μια καλή επίθεση αλλά δεν είναι αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια, πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε με την ίδια ένταση και την ίδια εφευρετικότητα πάνω στο παιχνίδι” σημείωσε μεταξύ άλλων ο Μαρθελίνο, αναφερόμενος στο προσεχές ματς με τη Σεβίλλη.

Παραμένουν πολλές οι απουσίες, αρκετοί και οι αμφίβολοι, ο κόουτς είναι αναγκασμένος να περιμένει ως την τελευταία στιγμή για να οριστικοποιήσει την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του.

Βιγιαρεάλ Στατιστικά

* Έχει δεχτεί τουλάχιστον 1 γκολ σε καθένα από τα 6 τελευταία παιχνίδια της, σε όλες τις διοργανώσεις.

* Στα 8 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις, μετράει 7 over 2,5, τα 6 πιο πρόσφατα με G/G.

Σεβίλλη-Βιγιαρεάλ στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ