*14η αγωνιστική

*NG στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Η Λάτσιο πανηγύρισε δέκα νίκες στα έντεκα τελευταία εντός έδρας μεταξύ τους παιχνίδια: Αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στις 19 Σεπτεμβρίου 2021.

Δείτε τα Προγνωστικά Ιταλίας

ΛΑΤΣΙΟ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (2-0) της Σέλτικ. Ντοπιέτα πέτυχε ο Ιμόμπιλε (82′, 85′).

Με τον αρχηγό Ιμόμπιλε να περνά στον αγωνιστικό χώρο στο 61′ και να πετυχαίνει ντοπιέτα μέσα σε τρία λεπτά, λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90′, η Λάτσιο πέταξε νοκ άουτ τη Σέλτικ στο κατάμεστο “Olimpico” εξασφαλίζοντας, παράλληλα, την πρόκριση στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ!

Την ίδια ώρα αγνοεί τη νίκη σε τρεις αναμετρήσεις στη Σέριε Α (0-1-2), την προηγούμενη βδομάδα προηγήθηκε πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου της Σαλερνιτάνα, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 στο “Arechi”. Στις εννέα τελευταίες εντός έδρας αγωνιστικές που έδωσαν οι “αετοί” ηττήθηκαν μόνο από την Τζένοα (1-0) στις 27 Αυγούστου, στις υπόλοιπες σημείωσαν πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Δεν έδωσε συνέντευξη Τύπου ενόψει της σημερινής αναμέτρησης ο προπονητής Σάρι, τη θέση του πήρε ο Λατσάρι. “Η πρόκριση μας έδωσε ενέργεια και αδρεναλίνη, δεν γνωρίζουμε γιατί κάνουμε σπουδαίες εμφανίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ κι όχι τη Σέριε Α”, είπε ο 30χρονος Ιταλός. Εξαιρετικά αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Τζακάνι, νοκ άουτ τέθηκαν Ρομανιόλι και Καζάλε. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί ο Πέδρο. Την Τρίτη (5/12) υποδέχεται την Τζένοα για τους “16” του Κυπέλλου Ιταλίας.

ΛΑΤΣΙΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Κράτησε το μηδέν στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΚΑΛΙΑΡΙ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1 εντός) με τη Μόντσα. Ο Ντοσένα άνοιξε το σκορ μόλις στο 10′, απάντησαν οι φιλοξενούμενοι με Μάριτς (61′).

Τυχερή θα πρέπει να αισθάνεται η Κάλιαρι με τον βαθμό που κράτησε στην έδρα της κόντρα στη Μόντσα, αν αναλογιστούμε πως η τελευταία είχε δοκάρι στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων σε παράλληλη μπαλιά του Τσουρία που κόπηκε. Ανάλογη κατάληξη είχε και το γυριστό σουτ του Μότα στο 52′ για τους φιλοξενούμενους που ανέβασαν ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο.

Στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές οι Σαρδηνοί ηττήθηκαν μόνο από τη Γιουβέντους (2-1 εκτός) στις 11 Νοεμβρίου, στις υπόλοιπες σημείωσαν δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Θα πρέπει να γυρίσουμε στις 29 Οκτωβρίου 2009 για να βρούμε την τελευταία φορά που άλωσαν την έδρα της Λάτσιο (1-0), έκτοτε σημείωσαν δέκα σερί ήττες και μία ισοπαλία.

“Μία αναμέτρηση με τη Λάτσιο δεν αποτελεί ντέρμπι για εμένα, μόνο αν βρίσκομαι στον πάγκο της Ρόμα”, είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής Ρανιέρι. Κόντρα στους “αετούς” ο 72χρονος Ιταλός μετρά 26 αναμετρήσεις και απολογισμό 12-6-8. Βασικός αναμένεται ο Νάντες που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, διαθέσιμος και ο Μανκοσού.

ΚΑΛΙΑΡΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα επτά τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 7/9 τελευταία παιχνίδια της.

🎁 Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ μόνο για λίγες μέρες!
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ