*36η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Ιντερνασιονάλ-Κουιάμπα 1-2

*3/3 under 2,5 τα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια σε αυτό το γήπεδο.

Δείτε τα Προγνωστικά Βραζιλίας

ΚΟΥΙΑΜΠΑ

Προηγούμενο ματς: Η Κουιάμπα έφερε 0-0 εκτός έδρας με την Σάο Πάουλο σε ένα μέτριο προς κακό παιχνίδι με ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες.

Η Κουιάμπα παρέμεινε αήττητη για τέταρτο σερί παιχνίδι, φέρνοντας αυτή τη φορά ισοπαλία με 0-0 εκτός έδρας απέναντι στην Σάο Πάουλο. Και αυτό ήταν το τρίτο παιχνίδι σε αυτό το διάστημα που δεν δέχεται κάποιο γκολ!

Στην έδρα της πάντως κέρδισε μόλις τον πιο πρόσφατο αγώνα έπειτα από δύο συνεχόμενες ήττες σε αυτό.

Είναι πάντα μέσα στο γκρουπ των ομάδων που βρίσκονται κοντά στο να συμμετάσχουν στο επόμενο Κόπα Σουνταμερικάνα, πολύ πιθανόν να τα καταφέρει στο τέλος να συμμετάσχει σε αυτό.

Απόψε θα έχει και τον προπονητή της, Αντόνιο Ολιβέιρα, κανονικά στον πάγκο της, αφού εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του.

Κουιάμπα Στατιστικά

*12/17 αγώνες με 2-3 γκολ στα στα τελευταία παιχνίδια της

*15/18 N/G στα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Προηγούμενο ματς: Η Ιντερνασιονάλ κέρδισε 1-0 εντός έδρας την Μπραγκαντίνο με πέναλτι του Βαλέντσια στο 30ο λεπτό.

Η Ιντερνασιονάλ εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και χωρίς να ενθουσιάσει έκανε το απολύτως απαραίτητο. Κέρδισε με 1-0 εντός έδρας την Μπραγκαντίνο, πετυχαίνοντας δεύτερη νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια, όπου έχασε μόνο από την Παλμέιρας.

Αυτή ήταν και η ήττα στο πιο πρόσφατο εκτός έδρας παιχνίδι της, αν και είχε κερδίσει τα αμέσως δύο προηγούμενα μακριά από το γήπεδό της.

Η τελευταία νίκη της έδωσε μία βαθμολογική “ανάσα”, ξέφυγε στο +5 από την ζώνη του υποβιβασμού και πολύ δύσκολα θα αντιμετωπίζει πρόβλημα. Περισσότερο θα προσπαθήσει να διασφαλίσει τη συμμετοχή της στο επόμενο Κόπα Σουνταμερικάνα!

Πάντως ο Ουρουγουάνος τεχνικός της, Σέρτζιο Κουντέ, κριτίκαρε αρνητικά το ποδόσφαιρο της Βραζιλίας, αφού όπως είπε κουράζουν υπερβολικά τους παίκτες, αναγκάζοντας τους να παίζουν ανά τρεις μέρες και πολλές φορές σε συνθετικούς χλοοτάπητες.

Ιντερνασιονάλ Στατιστικά

*Τρία σερί N/G στα τελευταία παιχνίδια της

*10/17 αγώνες με 2-3 γκολ εκτός έδρας στο εθνικό πρωτάθλημα.

Κουιάμπα – Ιντερνασιονάλ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ