*28η αγωνιστική

*Στον Α’ γύρο: Στρομσγκόντσετ – Ρόζενμποργκ 0-1

*9/11 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Over 2,5

*3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με N/G

*Aπόλυτα ισορροπημένη η πρόσφατη μεταξύ τους προϊστορία (2-2-2).

ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ

Προηγούμενο ματς: Σε παιχνίδι με καλό ρυθμό και γκολ, ηττήθηκε με 3-2 από την Σάντεφιορντ εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Σπατάλησε ένα ολόκληρο πρώτο ημίχρονο, οριακά κατέβηκε σε αυτό, αφού δέχτηκε τρία γκολ (5′, 36′, 45+4′). Στην επανάληψη ανέβασε την απόδοσή της αλλά έτρεχε και δεν έφτανε. Βρήκε δύο γκολ αλλά αρκέστηκε σε αυτά (49′, 72′).

Ήταν εμφανές πως έπαιξε χωρίς κίνητρο στο παιχνίδι με την Σάντεφιορντ και δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς. Επέστρεψε έτσι στα αρνητικά αποτελέσματα μετά από ένα μίνι αήττητο τριών αγώνων (2-1-0), σερί που της είχε εξασφαλίσει και την μαθηματική παραμονή.

Εφιαλτική η σεζόν για το μεγάλο brand της κατηγορίας, περιμένει πώς και πώς να ολοκληρωθεί και αντιμετωπίζει τα δύο τελευταία παιχνίδια της ως αγγαρεία. Τιμωρημένος ο Σέτερ, πάντα εκτός ορισμένοι μακροχρόνιοι τραυματίες. Εξέτισε και επιστρέφει ο Θόρβαλντσον.

Ρόζενμποργκ Στατιστικά

*5/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*Δέχεται πρώτη γκολ στα 6/8 τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ

Προηγούμενο ματς: Δίχως να είναι χειρότερη, ηττήθηκε με 0-1 από την Χαμ Καμ εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ένα αυτογκόλ στο 49′ έκανε την διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Δεν άξιζε σε καμία των περιπτώσεων την ήττα στο ματς με την Χαμ Καμ, αλλά σε σχέση με τα πιο πρόσφατα παιχνίδια της, αποδείχθηκε τρομερά άστοχη στην τελική προσπάθεια και ως εκ τούτου έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί των τριών αγώνων που έτρεχε μέχρι εκείνο το σημείο.

Δεν κυνηγάει κάτι μέχρι το τέλος της σεζόν, το αμυντικό της στυλ ήταν αυτό που την ξεχώρισε φέτος σε σχέση με την πλειοψηφία των ομάδων της λίγκας και δικαιολογημένα εξασφάλισε την παραμονή με άνεση. Επιστρέφει ο αμυντικός Βάλβσικ, παραμένουν τραυματίες οι Έκελαντ και Ντανσό.

Στρομσγκόντσετ Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ – ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ