*16η αγωνιστική

*Το μεγάλο ντέρμπι της Λιμβουργίας με έντονη την αντιπαλότητα ανάμεσα στις δύο ομάδες.

*5/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με goal/goal

*3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με 2-3 γκολ

*Η Ρόντα παραμένει αήττητη στους 14 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της απέναντι στην Μάαστριχτ (11-3-0).

ΡΟΝΤΑ

Προηγούμενο ματς: Έμεινε στο 1-1 με αντίπαλο την Καμπούρ εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Το σκορ διαμορφώθηκε από νωρίς, αφού έμεινε πίσω στο σκορ στο 4′, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει με πέναλτι στο 13′. Παρότι δέχτηκε πίεση στο δεύτερο μέρος, κατάφερε να κρατήσει τον βαθμό μέχρι το τέλος.

Παρότι η Καμπούρ ήταν φορμαρισμένη και η αποστολή της ήταν ιδιαίτερα δύσκολη στον συνθετικό χλοοτάπητα του γηπέδου της, κατάφερε να μείνει όρθια και να πανηγυρίσει έναν σημαντικό βαθμό, που την διατηρεί σε τροχιά ανόδου. Είναι φανερό πως έχει χαλαρώσει κάπως μετά την κατάκτηση της πρώτης περιόδου, οι πολλές απώλειες το τελευταίο διάστημα σε βαθμολογικό επίπεδο έχουν κοστίσει την πρωτιά. Παραμένει τραυματίας ο πολυθεσίτης μέσος Τζεπάρ.

Ρόντα Στατιστικά

*5/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με το βαρύ 1-4 από την Μπρέντα εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Μπήκε πολύ δυνατά στο ματς η αντίπαλος και βρήκε δύο γρήγορα γκολ (4′, 11′), μείωσε προσωρινά στο 31′, αλλά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους επανήλθε η διαφορά των δύο τερμάτων (45+1′). Στο ξεκίνημα της επανάληψης, διαμορφώθηκε το τελικό σκορ (49′).

Ένα βήμα μπροστά, πολλά πίσω για την Μάαστριχτ, πυο αδυνατεί να δώσει συνέχεια στα θετικά της αποτελέσματα και προσγειώνεται απότομα. Κάκιστη αμυντικά στο ματς με αντίπαλο την Μπρέντα, το σκορ δίκαια έλαβε αυτές τις διαστάσεις. Με όλα τα στατιστικά εναντίον της ταξίδεψε στο γειτονικό Κερκράντε για το μεγάλο ντέρμπι απέναντι στην Ρόντα, όπου αγνοεί την νίκη εδώ και πάνω από τριάντα χρόνια. Παραμένει χαμηλά στην βαθμολογία, στόχος της να βρει φόρμα και να φτάσει σε σημείο να διεκδικήσει τα πλέι οφ. Εκτός έδρας έχει απόλυτο ισορροπημένο ρεκόρ μέχρι στιγμής (3-2-3). Αμφίβολος ο αμυντικός Σενκ, με τις πιθανότητες πάντως να είναι υπέρ του.

Μάαστριχτ Στατιστικά

*7/8 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*Σκοράρει πρώτη στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της

ΡΟΝΤΑ – ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ