*14η αγωνιστική

*GG στα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΠΑΡΜΑ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (3-2) από τη Λέκκο. Με πέναλτι στο 12′ ο Μπενέντιτσακ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Τα δεδομένα ανέτρεψαν οι Νοβάκοβιτς (23′), Μπούσο (42′) και Λεπόρε (57′). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σαρπεντιέ (70′). Με δέκα έμεινε η Πάρμα στο 31′ (Ερνάνι).

Πλήρωσε ακριβά την αποβολή του Ερνάνι με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 31′, βλέποντας την Λέκκο να ανατρέπει τα δεδομένα που είχαν δημιουργηθεί νωρίς στην αναμέτρηση. Ήττα-σοκ για την πρωτοπόρο Πάρμα που έβαλε στοπ στο νικηφόρο σερί 4Χ4 που “έτρεχε” σε Σέριε Β και Κύπελλο Ιταλίας.

Έχει αναγάγει σε απόρθητο φρούριο το “Ennio Tardini”, γνώρισε την τελευταία ήττα από την Πίζα (1-0) στις 28 Φεβρουαρίου. Έκτοτε σημείωσε εννέα νίκες και τέσσερις ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. “Η Μόντενα είναι ταχύτατη και ποιοτική”, είπε ο προπονητής Πέκια. Στη διάθεσή του βρίσκονται οι Παρτιπίλο και Σίπριεν, εκτός αποστολής ο Οσόριο. Διαθέσιμος ο Μαν των έξι γκολ.

ΠΑΡΜΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 8/9 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 7/8 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΟΝΤΕΝΑ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (2-0) από τη Σαμπντόρια. Σκόραραν οι Εσπόσιτο (31′) και Κασάμι (63′). Με δέκα έμειναν οι γηπεδούχοι λόγω αποβολής του Αμπιούσο (77′).

Βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στην πρώτη ουσιαστική ευκαιρία που πραγματοποίησε η Σαμπντόρια. Πίεσε για την ισοφάριση στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς αποτέλεσμα. Το έργο της έγινε ακόμα πιο δύσκολο στο 77′ όταν αποβλήθηκε ο Αμπιούσο. Ήττα μετά από τέσσερις αγωνιστικές (3-1-0) για τη Μόντενα, διατηρείται αήττητη στις έξι εκτός έδρας με απολογισμό 3-3-0.

“Πηγαίνουμε στην έδρα της Πάρμα με κουράγιο κι αποφασιστικότητα”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής Μπιάνκο που μετράει μπόλικα αγωνιστικά προβλήματα. Νοκ άουτ τέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι Τζέρλι, Στρίτζολο και Κάους.

ΜΟΝΤΕΝΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

ΠΑΡΜΑ – ΜΟΝΤΕΝΑ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ