*5η αγωνιστική

*5/6 G/G μαζί με over 2,5 τα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα σημερινά Προγνωστικά Στοίχημα

ΜΑΚΑΡΘΟΥΡ

Προηγούμενο ματς: Η Μακάρθουρ έφερε 3-3 εκτός έδρας με την Μέλμπουρν Σίτι, σε ένα παιχνίδι που ήταν 0-0 ως το 58ο λεπτό, όταν βρέθηκε να χάνει με τέρμα του ΜακΛάρεν. Αλλά όχι απλά ισοφάρισε με τον Νταβίγια στο 61’, πέτυχε δύο γκολ μέσα σε πέντε λεπτά με τους Χόλμαν (83’), Μίλαρ (88’), δείχνοντας να είναι “αγκαλιά” με τη νίκη. Όμως δεν τα κατάφερε και δέχθηκε δύο γκολ από τον ΜακΛάρεν στο 90’ και πέναλτι του Άντονι στις καθυστερήσεις.

Η Μακάρθουρ παρέμεινε αήττητη στο πρωτάθλημα, φέρνοντας 3-3 στη δύσκολη και δυνατή έδρα της Μέλμπουρν Σίτι, αν και έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να τα καταφέρει.

Έχει ξεκινήσει αρκετά καλά τη σεζόν, με οκτώ βαθμούς έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές, ισόβαθμη με άλλες τρεις ομάδες στην πρώτη θέση της κατηγορίας, μία εκ των οποίων η σημερινή της αντίπαλος, με την ίδια να έχει τέτοια διαφορά τερμάτων που είναι τελευταία, στην τέταρτη θέση.

Ταυτόχρονα βρίσκεται και στην κορυφή του ομίλου της στο Asian Cup, έχοντας πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού.

Μακάρθουρ Στατιστικά

*8/10 over 2,5 στη σεζόν, 2/4 στο πρωτάθλημα, 1/2 εντός έδρας

*5/10 G/G στη σεζόν, 3/4 στο πρωτάθλημα, 1/2 εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΒΙΚΤΟΡΙ

Προηγούμενο ματς: H Μέλμπουρν Βίκτορι έφερε 1-1 εντός έδρας με την Γουέλινγκτον Φίνιξ, ανοίγοντας το σκορ με τον Τιγκ στο 14’, πριν ισοφαριστεί από αυτογκόλ του Ντα Σίλβα στο 41ο λεπτό.

Η Μέλμπουρν Βίκτορι αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας με την Γουέλινγκτον Φίνιξ, δεύτερη σερί ισοπαλία στο γήπεδό της, με το ίδιο σκορ μάλιστα, διατηρώντας το αήττητο της στο ξεκίνημα αυτού του πρωταθλήματος. Αυτή τη στιγμή είναι ισόβαθμη στη πρώτη θέση, μαζί με άλλες τρεις ομάδες, μία εκ των οποίων η σημερινή της αντίπαλος, όλες με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες.

Μόνο ένα εξ αυτών των παιχνιδιών έχει γίνει μακριά από την έδρα της, έχοντας κερδίσει το μοναδικό της εκτός έδρας παιχνίδι στην κατηγορία.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ως τώρα, ο “βετεράνος” επιθετικός Φορναρόλι που έχει σκοράρει ήδη έξι (!) γκολ στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Μέλμπουρν Βίκτορι Στατιστικά

*3/4 αγώνες με 2-3 γκολ στο πρωτάθλημα

*4/5 G/G στη σεζόν.

Μακάρθουρ-Μέλμπουρν Βίκτορι στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ