17η αγωνιστική

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΝΤΕΡΜΠΙ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Γουλβς Κ21 με σκορ 4-1, στα πλαίσια του Λιγκ Τρόφι. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Κόλινς στο 43’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Έσεν στο 49’. Το 2-1 πέτυχε ο Κόλινς στο 55’ και το 3-1 ο ίδιος ολοκληρώνοντας το χατ-τρικ στο 62’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γουέστον στο 79’.

Πολύ καλή εμφάνιση και άνετη επικράτηση για τη Ντέρμπι. Είχε τον έλεγχο στο ματς, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και κατάφερε να βρει δίχτυα τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο.

Να παραμείνει στο δρόμο των θετικών αποτελεσμάτων είναι ο στόχος της, αν και το έργο της σήμερα αναμένεται αρκετά δύσκολο. Είναι σε καλή κατάσταση, έχει βρει ρυθμό επιθετικά και σκοράρει με άνεση κόντρα σε κάθε αντίπαλο. Αμυντικά παρατηρείται πως έχει σημαντικά προβλήματα, αφού σπάνια δεν δέχεται εξίσου γκολ, με αποτέλεσμα να της έχουν στερήσει πολύτιμους βαθμούς στη μάχη που δίνει για άνοδο.

Ντέρμπι Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΑΡΝΣΛΕΙ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία εναντίον της Χόρσαμ με σκορ 3-3, στα πλαίσια του FA Cup. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Γουότερς στο 14’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Φένελον στο 22’ και δέχθηκαν την ανατροπή από τον Χάμοντ με πέναλτι στο 38’. Το 2-2 πέτυχε ο Τζαλό στο 45+1’ και το 3-2 ο Ντουράντ Ντε Γκεβίγκνι στο 64’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ρίτσαρντς στο 81’.

Δεν έπεισε η Μπάρνσλεϊ και έμεινε στην ισοπαλία απέναντι σε μια αρκετά πιο αδύναμη αντίπαλο. Μπορεί να ήταν αποτελεσματική επιθετικά σκοράροντας και στα δύο ημίχρονα, όμως αμυντικά άφησε πολλά κενά και ήταν τρομερά ασταθής, με αποτέλεσμα να δεχθεί ισάριθμα γκολ.

Μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα θα χρειαστεί στο σημερινό παιχνίδι, ώστε να εξαντλήσει όσες πιθανότητες έχει για θετικό αποτέλεσμα. Είναι μεν μαχητική, σκοράρει με συνέπεια σε όλες τις αναμετρήσεις της, όμως είναι τρομερά ασταθής στα μετόπισθεν, κάτι το οποίο την έχει κρατήσει πίσω βαθμολογικά, παρ’ όλο που βρίσκεται εντός εξάδας.

Μπάρνσλεϊ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Ντέρμπι – Μπάρνσλεϊ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ