*14η αγωνιστική.

* G/G τα 5/7 τελευταία μεταξύ τους, τρέχουν σερί με 5 over 2,5.

* Η Σταντάρ από το 2007 και μετά έχει μόλις ένα διπλό στην Αμβέρσα, το 2021. Έκτοτε μετράει 0-0-2 με 1-8 τέρματα.

Δείτε τα Προγνωστικά Βελγίου

ΑΝΤΒΕΡΠ

Προηγούμενο ματς: Ήττα από την Πόρτο εκτός με 2-0 για το Τσάμπιονς Λιγκ. Με πέναλτι του Εβανίλσον το 1-0 για τους Πορτογάλους (32’), έμεινε με δέκα μετά από κόκκινη στον χαφ Έκελενκαμπ για βίαιο μαρκάρισμα (52’), το 2-0 ήρθε στις καθυστερήσεις από τον Πέπε.

Για λίγα εκατοστά άλλαξε όλη η ιστορία του παιχνιδιού. Πριν κάνει το 2-0 ο Πέπε, ο Μούτζα χάνει τρομερή ευκαιρία, στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ μετά από τετ-α-τετ με τον αντίπαλο γκολκίπερ. Έτσι, αντί να γίνει το 1-1, γίνεται το 2-0 για τους Πορτογάλους και η Άντβερπ μένει οριστικά εκτός συνέχειας από το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και μόνο με μαθηματικές, μη ρεαλιστικές πιθανότητες να πάρει την τρίτη θέση και να πάει στο Γιουρόπα Λιγκ.

Απογοήτευση σε όλους και περισσότερο στον Φαν Μπόμελ από την παρουσία της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ, “μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάποιους βαθμούς, από δικά μου λάθη δεν τα καταφέραμε” ανέφερε μετά το παιχνίδι ο κόουτς.

Στο πρωτάθλημα έδειξε να συνέρχεται με τη σπουδαία νίκη επί της Γκενκ εντός. Το 3-2 είναι ένα πολύ άδικο σκορ για την εικόνα της στον αγώνα, κάθε άλλο παρά οριακά επικράτησε απέναντι σε μια αντίπαλο που στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού ήταν ακίνδυνη. Έτσι, μετά από διάλειμμα μιας αγωνιστικής, ξαναβρέθηκε στην εξάδα πετώντας εκτός την Κλαμπ Μπριζ που ηττήθηκε από την Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ.

Επιβεβλημένη η νίκη με τη Σταντάρ, τη χρειάζεται, και για βαθμολογικούς λόγους όπως είναι προφανές, αλλά και για ψυχολογικούς μετά το νέο “ναυάγιο” στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Καλά τα νέα για τον Αλντερβάιρελντ που έλειψε με την Πόρτο, αποθεραπεύτηκε και επιστρέφει. Έτοιμοι ο δεξιός μπακ Ντε Λατ και οι μέσοι Βάινταλ και Κέρκ που αποκόμισαν πρόβλημα μετά το ματς στην Πορτογαλία.

Άντβερπ Στατιστικά

* Στα 8 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις μετράει 7 G/G & over 2,5.

* Έχει δεχτεί τουλάχιστον 1 γκολ σε καθένα από τα 8 τελευταία.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλη εντός με τη Μέχελεν (1-1). Προηγήθηκε με απευθείας φάουλ του Καγουάμπε (22’), ισοφαρίστηκε στο 89’ από τον Σχοφς.

Ένα τραγικό γύρισμα της μπάλας από τον στόπερ Φανχόιστνεν στον τερματοφύλακα Μποντάρ, ήταν αρκετό για να στερηθεί τους τρεις βαθμούς σε ένα παιχνίδι που φαινομενικά ήταν πολύ εύκολο. Η αλήθεια είναι πως ειδικά στο δεύτερο μέρος έκανε μόνο διαχείριση αποτελέσματος και τίποτα περισσότερο, με συνέπεια να γίνει αυτό το ένα λάθος και να χάσει δύο βαθμούς που τους είχε στα χέρια της.

Νέα αναβολή στην είσοδο στην εξάδα κι αυτό είναι κάτι που έχει αρχίσει να προβληματίζει τον Χούφκενς. Η απόσταση βέβαια από την έκτη θέση είναι μόλις μια νίκη, αλλά ο κόουτς βλέπει μια αδυναμία να γεφυρωθεί το χάσμα, κάθε φορά που πλησιάζουν στο να το πετύχουν, κάτι γίνεται και αποτυγχάνουν.

“Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο πρόγραμμα που όμως μπορεί να μας ωφελήσει. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες που είναι πιο πάνω από μας αλλά με μικρή διαφορά, κερδίζοντας μπορούμε να τις φτάσουμε” σημείωσε ο Χούφκενς, με σαφή πρόθεση να δείξει στους παίκτες του πώς να αντιμετωπίσουν τα δύσκολα παιχνίδια με Άντβερπ, Γκενκ, Κλαμπ Μπριζ και Άντερλεχτ, τα οποία ακολουθούν κατά σειρά.

Αμφίβολος ως την τελευταία ώρα ο βασικός δεξιός χαφ Φόσι, λογικά προλαβαίνει. Διαθέσιμοι οι υπόλοιποι.

Σταντάρ Λιέγης Στατιστικά

* G/G & over 2,5 τα 5 τελευταία της στο πρωτάθλημα.

* Από τις 26/08 και μετά έχει μόνο 1 ήττα σε 4 εκτός έδρας ματς στο πρωτάθλημα, το 3-1 από τη Γάνδη στο πιο πρόσφατο.

Άντβερπ-Σταντάρ Λιέγης στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ